Aya Yoga Lilleaker åpner på skuddårsdagen!

29. februar, på selveste skuddårsdagen, åpner vi endelig dørene til Aya Yoga på Lilleaker. Vi gleder oss til å vise frem det nye studioet, og feirer åpningen med å invitere til en gratis åpningshelg der vi serverer yoga til folket både lørdag og søndag. 

 

Lørdag åpner vi med en Ashtangaklasse med Vibeke klemmetsen kl 10.00-11.30. kl 12.00-15.00 holder Maria Fürst workshop i Vinyasa Teknikk, der hun skal hjelpe deg med å legge fundamentet for en bærekraftig dynamisk yogapraksis. Det blir mye teknikk, og mange tips og triks til hvordan du kan forstå hver enkelt øvelse bedre.

 

Søndag kl 12.00-14.00 holder Maria Furst og Vibeke Klemetsen spesialklassen Grand Opening Flow. Her skal vi bevege oss dynamisk gjennom de klassiske yogastillingene, i både velkjente og andre mer overraskende og kreative sekvenser. Dette blir en morsom, utfordrende og annerledes yogaklasse, der musikk og verbal instruksjon drar deg i gjennom flyten. Flere av lærerne på Aya Yoga kommer til å assistere og gi forsiktige justeringer underveis. Etterpå blir det boksignering med Vibeke og Maria. 

 

I tillegg til å by på gratis yoga i toppklasse begge dagene, kommer vi til å dele ut flotte goodiebags til medlemmer, deilig smaksprøver samt ha en rekke spesialtilbud på kule produkter denne helgen. Så meld deg på kjapt, for her blir det fullt!

Workshopen «Vinyasa Teknikk» kan du melde deg på her:

Spesialklassen «Grand Opening Flow» kan du melde deg på her: