Maria tester lokalet

Et studio blir til

Lotusen er et kjent symbol i yoga, den som vokser opp av gjørma og blir til den nydeligste blomsten av dem alle.

 

Nå var det jo ikke akkurat et gjørmelokale vi kom over på CC Vest i fjor høst, tvert imot hadde det tidligere blitt brukt som showroom og huset en kosmetikk-engrosist.

 

Men det hadde ikke utpreget yogtastudio-feeling likevel.

 

Å bygge et yogastudio krever masse planlegging. Hvordan ønsker vi at dette skal bli? Ikke bare rent utseendemessig, men hvilken følelse ønsker vi å gi dere som kommer inn til oss?

 

La oss bare si at et rom er mer enn et rom, og at det er en grunn til at du føler deg mer hjemme noen steder enn andre.

 

Vi ønsker at alle skal føle seg velkommen og hjemme hos Aya Yoga. Derfor har vært vært nøye på utvalg av materialer til gulv og vegger. Vi ønsker å gjøre det varmt og romslig her. Vi tenker også helhetlig i forhold til Aya Yogas overordnede design. Hvilke farger skal vi bruke? Hvordan skal det lukte? Vil det kjennes deilig å gå barbeint inne i studio?

 

      

 

 

Daglig leder, Grethe Tveitnes-Iversen, har vært ansvarlig for utvalg av farger og interiør, både i Aya Yogas profil og i studioene. Hun har sans for detaljer og det år i fliser,  garderober, dusjhoder, kleshengere, stativer, gardiner, treverk og you name it. Ikke minst er hun opptatt av de grønne plantene våre, som skal fungere som friske lunger på begge studioene.

 

Til tross for at Vibeke Klemetsen har mange jern i ilden, har hun ryddet plass i hverdagen til å være med på å skape Aya Yoga. Yoga, trening og helse er noe hun brenner for og hun har flere spennende planer for kundene våre. Hun vil formidle ashtanga yoga metoden, slik som den praktiseres i Mysore i India. Og som medeier i Run & Relax vil hun, sammen med Grethe, sørge for det beste utvalget av yogaklær og utstyr.  

 

Tanja Angelsen Berg stått ansvarlig for utvikling av profil, nettsider og konsept. Hun har laget forretningsplanen og merkevarestrategien for Aya Yoga. Det har blitt maaange sene kvelder og helger med bl.a skriving av tekster, ferdigstilling av nettsider og lanseringsplaner for sosiale medier. På dagtid er Tanja markedssjef i Circle K. Hun er like lidenskapelig opptatt av markedsføringsfaget som hun er av yoga.

 

I filmen over kan du se hvordan det gikk da Maria praktiserte i de nye lokalene til Aya Yoga på Lilleaker for første gang. Med masse pussestøv under fotsålene, men likevel utpreget andaktsfølelse, entret hun matten og satt i gang en improvisert flow. Hun nøt flyten og var helt i sin egen sone – inntil byggelederen kom og stilte seg foran kamera. 

 

Det var jo ikke så lett for ham å forstå at det her ble dokumentert en stor begivenhet.

 

Oppussingen begynte først etter jul, og deretter har alt gått i rekordfart. De siste ukene har vi hatt innspurt på ferdigstilling av lokalet, av nettsider, av timeplan, kurs, workshops og lærerkabal, slik at alt er på stell når vi åpner dørene med brask og bram på selveste skuddårsaften, fredag 29. februar

 

Da håper vi du kjenner romsligheten, takhøyden, engasjementet, kvaliteten og hjertevarmen vi har ønsket å skape for at du skal få det bra, føle deg hjemme, tatt hånd om og sett for den du er. Dette har vi jobbet med å kommunisere ned til fingerspissene de siste månedene. Nå står vi her med åpne armer, endelig klare for å ta deg imot.

 

Vårt håp er at du, også selv om du er ny til yoga og kanskje syns det virker både vanskelig og litt skummelt, ganske snart skal kjenne deg som en liten lotus selv. For husk at de vakreste skapningene i verden vokser av å kjenne motstand, reise seg fra gjørma, følge lyset, spre sine vinger og omfavne det ukjente.

 

Så hjertelig velkommen til Aya Yoga. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!