Hjemmeyoga til hjemmepåsken

Vi lever i en tid med mye usikkerhet. Mange av oss har fått en helt ny hverdag og helt nye utfordringer. Noen sjonglerer en ekstra krevende jobbhverdag på hjemmekontor med barn på hjemmeskole. Andre er permittert, hjemme og alene. Mange har mistet hele sin omsetning, fra en dag til en annen, uten at utgiftene ble borte. Andre bransjer opplever tilstrømning av nye kunder, og blir brått utfordret på kapasitet. De fleste av oss er friske, men tankene går til de som ikke er det. Vi leser at en tredjedel av oss er i risikogruppen. Mange kjenner på sykdomsangst, både for seg selv og sine nærmeste. Det er like mange skjebner som det er mennesker. Fellesnevneren er økt stress. Uforutsigbarhet er noe av det vanskeligste vi mennesker må håndtere. 

 

For oss som har startet et helt nytt yogastudio, har de siste ukene vært preget av store kontraster. Flere måneder med planlegging, en fantastisk åpningshelg med fullt hus, og så stenging etter 12 dagers drift. I tillegg har vi et lite studio på Vinderen med mange lojale medlemmer som mistet tilbudet fra en dag til en annen. Det har vært helt uvirkelig. 

 

Det ble ikke så mye tid til å reflektere. Vi måtte finne nye løsninger. Fulle av takknemlighet og ydmykhet overfor alle som hadde meldt seg inn hos oss, begynte vi med live-streaming av yoga allerede dagen etter stenging. Det føltes så lite men det var det eneste vi kunne tilby. Responsen ble overveldende. Det funket! Medlemmene syntes dette var et fantastisk tilbud. For en lettelse. Til vår store overraskelse fikk vi stor pågang av nye kunder som ville være med på live-streaming, fra flere steder i landet.

 

Maria Fürst og Vibeke Klemetsen streamer nå 11 timer med vinyasa og ashtanga yoga i uken. Noen timer er dynamiske, andre mer rolige. Pågangen ble så stor at vi måtte bytte platform. Den vi begynte med hadde bare plass til 50 stykker. 

 

Nå nærmer påsken seg, regjeringen har besluttet å forlenge denne nye måten å leve på til over påske. Det vil si hjemmepåske på de aller fleste i år. Derfor setter vi nå sammen et yogatilbud med livestreaming hver dag gjennom hele påsken. Det betyr at vi fortsatt kan gi yoga til våre medlemmer. Til dere andre som har vært med på live-streaming, eller de som vurderer å bli med, har vi satt opp et nytt tilbud frem til 13. april. Du kan melde deg på allerede nå her.

 

Alle medlemmer og de som har kjøpt live-streaming etter 21. mars , vil få tilsendt ny lenke før 4. april. Lenken som er nå slutter å virke 3. april. Tusen takk til alle som er med oss på denne nye måten å gjøre yoga på.Vi setter så utrolig stor pris på det og håper at vi snart kan ta dere imot i studio igjen! 

 

Mange klemmer fra Maria, Vibeke, Grethe og Tanja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *