Vi åpner studio for små grupper

Velkommen inn
Book time
12 dager etter at vi åpnet nytt studio på Lilleaker, måtte vi stenge dørene. Vi trodde det skulle vare i to uker, men etter over syv uker kan vi endelig møtes her igjen

4. mai åpner vi endelig studioet på Lilleaker for små grupper. Som vi gleder oss til å ta dere i mot!

 

Vi fortsetter med online yoga i tillegg til de små gruppeklassene. Medlemmer får dette fortsatt uten ekstra kostnad. Er du ikke medlem, kan du kjøpe tilgang for kr 399 her. Du får flere live klasser i uken, samt et stort utvalg klasser som du kan ta når det passer for deg.

 

7. mai kommer nye retningslinjer fra FHI og vi håper at vi da får beskjed om at vi kan ha større grupper.

 

Vi har dessverre måtte senge studioet på Vinderen, da lokalet ikke møter kravene til smittevernreglene. Vi jobber med å finne en ny løsning på Vinderen. I mellomtiden er alle dere på Vinderen hjertelig velkommen til å praktisere på Lilleaker. 

 

Vi gjør en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet. Vi vasker salene, toaletter og andre flater som berøres mellom hver klasse. Det vil være antibac tilgjengelig i lokalet. Alle dører vil stå åpne før og etter klassen slik at du slipper å ta på dørhåndtak når du kommer og går. 

 

Vær trygg på at vi gjør alt vi kan for at ditt besøk hos oss skal være så trygt som mulig. Hjertelig velkommen!

Vibeke Klemetsen gleder seg til å endelig undervise klasser igjen.
Retningslinjer for å delta på klasser i studio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *