Åpne, stenge - åpne, stenge

Yogalærer, Tracy Heldal, og fire glade yogis - med god avstand.

Vi har åpnet og stengt, og åpnet igjen og stengt igjen – i løpet av 10 uker. 

Trodde vi at det å drive yogastudio skulle bli hardt arbeid? Absolutt! Hadde vi forestilt oss denne berg-og-dalbanen? Ehh, nei! Men, vi begynner å bli ganske gode på å åpne og lukke på kort tid, om ikke annet. 

 

Det blir vanskelig å ikke forvirre dere når vi blir så forvirret selv.

 

28. april fikk Yogalærerforbundet beskjed av Helsedirektoratet om at yogastudioer kunne åpne med små grupper og strenge smitteverntiltak. Det var visst ikke enkelt å finne hvilken bransje yoga tilhørte. Konklusjonen ble at vi falt mellom flere stoler, og det ble gitt tillatelse til å holde små grupper med maks fem personer.

 

Vi kastet oss rundt, lagde timeplan med noen få klasser, fjernet alt utstyr, vasket og skrubbet, oppdaterte nettsider og sendte ut nyhetsbrev. Vi sørget for at vi hadde gjort alt vi kunne for å åpne, og 4. mai var vi i gang. Lykken ble kortvarig da vi på kvelden 5. mai fikk vi beskjed om at yoga nå skulle defineres som treningssenter. Vi måtte holde stengt inntil videre.

 

På regjeringens pressekonferanse 7. april ble det klart at treningssentre var i siste pulje i den gradvise gjenåpningen av samfunnet. Erna sa at det kom til å føles urettferdig for noen. Og det føltes både urettferdig og ulogisk. Bingo og bar før yoga og helse! Samtidig var det en lettelse å få en dato. Selv om 15. juni føles uendelig lenge til, er det bedre enn den usikkerheten som har vært siden 12. mars. Vi kan ikke annet enn å respektere lover og regler som settes, om man er aldri så uenig. 

Yoga på nett og ute

Vi er utrolig lei oss for at vi ikke kan tilby klasser i studio. Tusen takk til alle dere som er med oss online. Vi er utrolig glade for å ha dere med, og for alle de positive tilbakemeldingene dere gir. 

 

Det blir selvfølgelig online yoga til vi åpner igjen. Nye lenker og passord kommer snart på epost til våre medlemmer. Til de som ønsker tilgang kan det bestilles her. Det blir samme opplegg som før hvor du får tilgang til både live klasser og opptak.

 

Nyhet!

Vi har også satt opp flere uteklasser på Lilleaker. Våre utleiere, Mustad Eiendom, har funnet et perfekt sted til oss. Der er det kunstgress, som er bedre for de som sliter med pollenallergi. Tone Torblaa har tre klasser i uken på Lilleaker. Bli med! Det blir også snart uteklasser i hagen til Maria også. Mer informasjon kommer snart! 

 

Og skulle regjeringen ombestemme seg igjen, kan dere være trygge på at vi snur oss rundt og ønsker dere velkommen til klasser i studio. 

Yogalærer, Tone Torblaa, holder tre uteklasser i uken på Lilleaker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *