Breaths & Beats med Jessica Winderl
15896
page-template-default,page,page-id-15896,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Breaths & Beats med Jessica Winderl

Bli med på en magisk, mytisk og meditativ ettermiddag her på Aya Yoga! I workshopen Breath + Beats, vever den amerikanske yogalæreren Jessica Winderl mytologi og filosofi inn i stillingene, og alt flyter avgårde til deilig musikk. Klassen avsluttes med dynamisk pustearbeid.

Vi starter med en sentrerende meditasjon som følges av en flytende vinyasapraksis, der dype vibrerende rytmer fra dub beat, indisk lounge-musikk og hellig chanting lydlegger sekvensene. Flyten utforsker hvordan pust, bevegelse og yoga veves sammen til en større helhet.

I denne workshopen kan du oppleve hvordan dynamisk pustearbeid kan gi deg en dypere kontakt med det vi i yoga kaller prana, det vil si din egen livskraft, hjelpe deg med å kvitte deg med dårlig energi og bidra til å styrke båndet mellom kropp og sinn.

Denne ettermiddagen vil oppleves som en reset-knapp for nervesystemet, som også renser og støtter følelseslivet ditt. Gjør deg klar for å flyte, svette og være tilstede her og nå denne søndags ettermiddagen i desember.

Dato: Søndag 12. desember kl. 12:00-14.30

Pris: 500,- (medlemmer 400,-)

Dette vil jeg ikke gå glipp av!