ayayoga.no | DYPDYKK I ASHTANGA YOGA MED VIBEKE KLEMETSEN
16086
page-template-default,page,page-id-16086,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Dypdykk i Ashtanga yoga med Vibeke Klemetsen

Bli med Vibeke Klemetsen på et dypdykk i Ashtanga og yogaens verden! Denne søndagen kan du være med på en ledet praksis, workshop i Ashtanga-teknikk, pust stilling, fokus og banha, og til slutt yogaprat  om hvordan å tilpasse yogaen til hverdagen – samt hvordan å bruke det vi lærer på yogamatten i livet. 

Kan du tenke deg en mer meningsfull måte å bruke en av årets vanligvis gråeste søndager på?

Vibeke Klemetsen er en av landets høyest sertifiserte Ashtanga Yoga-lærere. Hun har en pedagogisk og behagelig måte å undervise på, og er unik når det kommer til å formidle vanskelig kunnskap og gjøre den forståelig.

Vi er SÅ glade for å ha henne tilbake i studio denne søndagen!

Dato: Søndag 14. november

Kl. 09:00–11:00: Ledet klasse – vi går gjennom Primary Series opp til Navasana (evt hele serien hvis gruppen har gjort det tidligere) og har mye fokus på de avsluttende stillingene. Helt til slutt blir det en lang og deilig Savasana.

Kl. 11:00–12:00: Lunsj/pause

Kl. 12:00-13:30: Workshop – Metodens hjerte: Pust, stilling, fokus og bandha. Disse verktøyene danner basen i Ashtanga yoga og her vil vi utforske de ulik elementene gjennom øvelser og prat.

Kl. 13:30–14:00: Yoga prat: Yoga i hverdagen, yoga i livet. Avslutter dagen med en prat. Her kan deltakerne stille spørsmål – oppfordrer gjerne til å tenke på en ting, et tema du vil prate om.

Ja, dette vil jeg ikke gå glipp av!