ayayoga.no | Gravide kurs
15626
page-template-default,page,page-id-15626,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Gravidyoga med Silje Bernhoft Osa

Er du gravid og ønsker å styrke kroppen gjennom svangerskapet, og samtidig forbedrede deg til fødsel og tiden som kommer etter?

8 torsdager holder vi deilige og dynamiske yogaklasser spesialtilpasset deg som bærer barn i magen.

Her får du klassiske yogaklasser tilpasset den gravide kroppen. Fysisk er fokuset på bekken, skuldre og korsrygg. Kurset er tilrettelagt gravide som ønsker å holde kroppen i gang, men som samtidig har behov for å knytte seg nærmere babyen som vokser i magen.

Denne perioden i livet krever at vi roer ned, lytter til kroppen og hjertet vårt. I yoga er pusten en viktig komponent. Når vi blir bevisst vår egen pust kommer vi i bedre kontakt med oss selv og blir mer tilstedeværende. Silje deler hvordan vi kan bruke pusten konstruktivt under fødselen.

Silje Bernhoft Osa er osteopat og driver Kime Osteopater på Lilleaker sammen med Thale Strand. Hun er også utdannet gravidyogalærer og jobber mye med gravide. I tillegg er Silje mor til 5, og har dermed førstehåndskjennskap til utfordringer som kan oppstå underveis og etter et svangerskap.

Torsdag 21.april, kl. 18:00-19:15 (8 ganger, minus Kristi Himmelfartsdag)

Pris kr 2.200.-

Ja, mini i magen og jeg vil gjerne delta!