ayayoga.no | Gravide kurs
15626
page-template-default,page,page-id-15626,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Gravidyoga med Cathinka Devor Lunde

Er du gravid? Ønsker du å bevege kroppen i terapeutiske bevegelser og å binde deg nærmere babyen som vokser i magen din? Da har vi en god nyhet til deg:

I 5 uker fra og med torsdag 14. oktober til og med 11. november holder jordmor, akupunktør og yogalærer Cathinka Devor Lunde, deilige yogaklasser spesialtilpasset deg som bærer barn i magen, men som likevel har behov for fysisk bevegelse.

Her får du klassiske yogatimer tilpasset den gravide kroppen. Fysisk er fokuset på bekken, skuldre og korsrygg. Kurset er tilrettelagt gravide som ønsker å holde kroppen i gang, men som samtidig har behov for å knytte seg nærmere babyen som vokser i magen.

Cathinka har jobbet som jordmor på Ullevål. Nå er hun akupunktør, Doterra-ambassadør, yogalærer og mor til 3 gutter. Hun har med andre ord lang erfaring innenfor området svangerskap, både privat og profesjonelt.

Kurset går på torsdager kl 15:30-16:30 og koster kr 1250. Påmelding her:

Ja, mini i magen og jeg vil gjerne delta!