Gravide kurs
15626
page-template-default,page,page-id-15626,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Gravidyoga

Er du gravid og ønsker å styrke kroppen gjennom svangerskapet, og samtidig forbedrede deg til fødsel og tiden som kommer etter?

Onsdager holder vi deilige og dynamiske yogaklasser spesialtilpasset deg som bærer barn i magen.

Klassene er tilpasset den gravide kroppen og fysisk er fokuset på bekken, skuldre og korsrygg. Kurset er tilrettelagt gravide som ønsker å holde kroppen i gang, men som samtidig har behov for å knytte seg nærmere babyen som vokser i magen.

Denne perioden i livet krever at vi roer ned, lytter til kroppen og hjertet vårt. I yoga er pusten en viktig komponent. Når vi blir bevisst vår egen pust kommer vi i bedre kontakt med oss selv og blir mer tilstedeværende. Anette deler hvordan vi kan bruke pusten konstruktivt under fødselen.

Det er Anette Åsheim som leder klassen, hun har studert vinyasa yoga og restorative yoga ved Yoga Vida på Manhattan.

Onsdag 4. januar kl. 16:30 – 17:30 (7 ganger)

Pris kr. 1.995,-

Ja, mini i magen og jeg vil gjerne delta!