ayayoga.no | Håndstående med Andrea og Jim
15856
page-template-default,page,page-id-15856,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Håndstående med Andrea og Jim

Bli med Andrea Molnar og Jim McKay på en 2-timers workshop der håndstående er i fokus. Her blir det lagt vekt på å bygge styrke, utvikle fleksibilitet og gå igjennom de teoretiske prinsippene og teknikken som er nødvendig for å mestre håndstående og «press handstand» – der man løfter seg opp i håndstående fra gulvet uten vegg.

Andrea og Jim har tilsammen 50 års erfaring med turn og turnundervisning. Andrea har deltatt i OL-troppen til Ungarn to ganger, vært turn-trener i Bulgaria 4 år og 16 år i USA. Jim har vært turntrener i USA siden han var 16 år, og vet dermed hva som trengs for at du skal oppnå målet om å stå på hendene. Begge gleder seg til å dele av sin kunnskap til deg som ønsker å delta i kunsten, fokuset og gleden av en håndstående-praksis.

Alle nivåer er velkomne på denne workshopen, og du trenger ikke å ha erfaring fra før av. Vi bruker vegg og air track for å øve på å komme oss opp/ned, så dette er ingenting å grue seg til. Det blir 2 timer med glede og utforskning, og alle kommer til å ta med seg verdifull kunnskap hjem igjen.

Dato: Søndag 19. september kl. 12.00-14.00

Pris: 500,-

Ja, jeg vil delta på denne workshopen!