Hatha-kurs
17057
page-template-default,page,page-id-17057,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Hatha-kurs med Johan Hultman

Er du stiv og støl? Eller ny til yoga? Litt skeptisk? Men mest nysgjerrig? Endelig har du kommet til rett sted! Her kan du lære deg alt du trenger for å begynne med yoga. Og fortsette!

I dette kurset skal vi fokusere mest på å utvikle fleksibilitet, balanse, styrke og koordinasjon. Du vil bruke hele kroppen dynamisk og lærer samtidig grunnleggende yogafilosofi.

Yoga er en praksis der vi bruker både små og store muskelgrupper og jobber med å integrere pusten i bevegelsene vi gjør. I disse klassene er vi innom alt fra liggende, sittende og stående til hvilende stillinger.

Kurset møter i et trygt rom med lave skuldre, lite forventninger og likesinnede rundt deg. Her ligger ikke fokuset på fancy stillinger og fjonge klær, men hyggelig stemning, romslighet og forståelse for at yoga kan være både mystisk, vanskelig og virke litt rart i starten.

Det er Johan Hultman som leder deg igjennom klassene og han er superflink til å forklare deg hva du skal gjøre. Med liv og lyst tar han fått på oppgaven å få deg til å forstå hva du skal gjøre på yogamatten din. Han passer også på at du får det til og føler mestring.

Johan er født og oppvokst i Sverige, men har bodd mange år i Norge. Han er utdannet frisør og massør, er entrepreneur i det han gjør og har nå stupt inn i tilværelsen som yogalærer. Han elsker å lære bort faget sitt, og har som motto at det aldri er for sent å begynne med yoga.

Onsdag 4. januar – 22. februar kl. 11:00 – 12:30 (8 ganger)

eller

Torsdag 5. januar – 23. februar kl. 20:00 – 21:30 (8 ganger)

Pris kr 2250,-

Ja, jeg vil delta på hatha-kurs på onsdager!
Ja, jeg vil delta på hatha-kurs på torsdager!