ayayoga.no | Helgekurs: Hva er yoga?
15682
page-template-default,page,page-id-15682,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Helgekurs: Hva er yoga? med Mikkel Dahl Lund

Ny til yoga? Da er du sikkert litt forvirret over alle de forskjellige navnene og retningene som finnes. Dette skal vi hjelpe deg med å sortere i denne workshopen, som også passer for deg som er supergira på yoga allerede og bare vil lære mer. 

.

Mikkel Dahl Lund er både Ashtanga- og Vinyasa-lærer, og han skal i løpet av 6 timer, kl 12:00-15:00 lørdag og søndag, ta deg med på en reise i yogaens forunderlige verden, både historisk og praktisk. Det blir gitt eksempler fra forskjellige yogaretninger; de over nevnte men også yin, restorative, pust – og meditasjon.

Asana betyr yogastilling. Det vil si, ordet betyr egentlig sete – og det er fordi yogaen de drev med i riktig gamledager var for å forberede kroppen til å sitte best mulig under meditasjon. Slike historiske utviklinger skal vi også innom i løpet av denne helgen, som vi anbefaler på det varmeste.

Dato: 21. og 22. august kl 12:00-15:00.

Prisen er kr 1200.

Ja, jeg lurer på hva yoga er og vil delta på dette!