Aya Yoga har to yogastudioer, på Lilleaker og Vinderen.

Aya Yoga by Maria Fürst er et mindre studio på Vinderen. Maria har bygget opp et miljø med mange dedikerte yogis på Vinderen. Tilbudet her videreføres.

Uansett om du kommer til det nyåpnet studioet på Lilleaker, eller kommer til Vinderen – vi gleder oss enormt til å ta deg imot, med varme, humor, åpne armer, hjerter og sinn!

Aya Yoga Lilleaker holder til i på «Lille CC» som ligger rett nedenfor CC Vest. Her er det 2 yogasaler som også kan slås sammen til 1 stor sal ved spesielle anledninger. Begge salene har infrarød varme i gulvet. Den minste salen har i tillegg infrarød varme i taket. Her vil det komme hot yoga. Vi har også garderober med dusj, loungeområde og en superfin yogabutikk. 

I studioet på Lilleaker finner du et bredt yogatilbud som dekker de fleste behov og nivåer, alt fra dynamiske vinyasa- og ashtanga-klasser, til mer avslappende yin- og restorativ yoga. I tillegg blir det forskjellige kurs, workshops, privattimer og etterhvert spesialtimer til barn, ungdom, gravide, menn og eldre, samt yogareiser til deilige destinasjoner.

Med dette ønsker vi deg velkommen til en spennende, lærerik og transformerende yogareise!

Hvem er vi?

Maria Fürst
Tanja Angelsen Berg
Vibeke Klemetsen

Tanja Angelsen Berg og Grethe Tveitnes-Iversen står bak ideen og konseptet til Aya Yoga. De har fått med seg Maria Fürst og Vibeke Klemetsen på laget. Sammen skal vi sikre et profesjonelt, variert og spennende yogatilbud av høy kvalitet.

Grethe er daglig leder og ansvarlig for butikkene hos Aya Yoga. Hun prøvde yoga første gang i 2002 og har vært fast elev hos Maria Fürst siden 2014. Fra 2018 har hun også drevet butikken i studioet på Vinderen. Grethe har bakgrunn fra design, både grafisk, tekstil og interiør, samt lang erfaring med produktutvikling og design fra tekstiltilbransjen.

Maria er fagansvarlig for yoga og vil undervise både på Lilleaker og Vinderen. Hun oppdaget yoga da hun bodde i San Fransisco og har undervist siden hun kom tilbake til Norge i 2014. I 2017 utga hun boken «YOGA – din vei til balanse, flyt og styrke». Hun utdannet journalist og har flere sertifiseringer innen yoga som terapeutisk yoga, barneyoga, gravidyoga, hotyoga, yogafilosofi og sekvensering.

Vibeke er lidenskapelig opptatt av yoga, trening og helse. Hun er ansvarlig for Ashtanga hos Aya Yoga. Vibeke er ikke bare en av ahstangalærerne i Norge med høyest sertifisering fra India, hun er også forretningskvinne, medeier av det norske klesmerket Run & Relax, influenser, forfatter av en rekke bøker og selvfølgelig en dedikert yogi.

Tanja har praktisert yoga siden 2006, er bl.a. utdannet ashtangalærer og har undervist yoga siden 2015. Tanja har hatt ansvar for merkevare, konsept og markedsstrategien til Aya Yoga. Til daglig jobber hun som markedssjef i Circle K og kommer til å undervise klasser på Lilleaker.