ayayoga.no | Intro til Jivamukti
15844
page-template-default,page,page-id-15844,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Intro til Jivamukti med Karina Kibsgård

Jivamukti er en yogaretning der man forener tradisjon og innovasjon. Du kan for eksempel oppleve chanting og hip hop-musikk, meditasjon og komplisert asana, filosofi og harmonium innenfor en og samme klasse. Det er amerikanske David Life og Sharon Gannon som har utviklet denne yogaformen, etter å ha studert med flere indiske mestre først.

Karina Kibsgård er en av norges beste Jivamukti-lærere, og denne høsten inntar hun Aya Yoga med faste klasser på timeplanen. Lørdag 4/9 får du anledning til å bli kjent med hva dette egentlig dreier seg om, og oppleve å praktisere på Jivamukti-vis.

Denne ettermiddagen skal Karina ta deg gjennom de mest grunnleggende sekvensene, stillingene og prinsippene bak Jivamukti-yoga. Vær forberedt på å svette, lære og bli litt klokere på en del av grunnprinsippene bak yoga. Vi garanterer en deilig og transformerende opplevelse!

Dato: Lørdag 4. september kl. 13.30-15.30

Pris: 500,-

Ja, jeg vil gjerne lære mer om Jivamukti!