ayayoga.no | Miniretreat: Rise & Shine med Elena Anastasia
16226
page-template-default,page,page-id-16226,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Miniretreat: Rise & Shine med Elena Anastasia

Trenger du en pause fra hverdagen? Velkommen til en urban get-away på Aya Yoga i Oslo! 

Naturen viser oss gang på gang, at våren er tiden for nytt liv. Søndag 27. mars skal vi riste av oss vinterteppet og få ny energi i kropp, sjel og sinn. Vi skal lukke døren til stress, støy og distraksjoner fra verden utenfor, og heller vende oppmerksomheten innover og nyte etterlengtet egentid.

Rent fysisk skal vi bevege oss gjennom vridinger for å rense systemet, hofte- og hjerteåpnere for å slippe taket i følelsesmessig stress, og restorative stillinger for å jorde, sentrere og finne tilbake til vårt innerste jeg. Intensjonen er å roe ned, bevege oss med myke og grasiøse bevegelser, og kjenne på yogaens flyt og pust i de forskjellige stillingene.

Elena Anastasia er holistisk livsstilscoach, yogalærer og massasjeterapeut. Hun er født i Russland, men har bodd verden rundt og jobber fra flere land. Når hun er i Norge, har hun base på Aya Yoga, og vi er så stolte over å kunne tilby denne miniretreaten hos oss.

Ta med: 

Notatbok og penn

Vannflaske

Yogamatte

Varme sokker og genser

Søndag 27. mars klokken 10:00-12:00

Pris kr 450

Ja, jeg vil delta på denne miniretreaten!