Online yoga

Sjekk vårt online arktiv med klasser. Her finner du mange ulike klasser innen vinyasa, ashtanga og yin samt temaklasser med fokus på teknikk og ulike elementer fra en yogaklasse. Online yoga er inkludert i medlemskap. Ta kontakt dersom du ikke har mulighet til å komme på klasser i studio og kun ønsker tilgang til online yoga.

Online klasser

Klassene under er tilgjengelige for våre medlemmer som har online yoga inkludert i medlemskapet, og de som har kjøpt online yoga. Klikk på klassen under og bruk passord du har mottatt på epost.

Fem Stoetzer gir deg utfordrende vinyasa klasser undervist på Engelsk.
Tracy Heldal gir deg lekne og dynamiske vinyasa klasser med ulikt tema fra gang til gang. Tracy underviser på Engelsk.
Marie Gard er autorisert Level 2 fra Sharat Yoga Centre i Mysore. Prøv en av hennes ashtanga klasser.
Maria Fürst og Mikkel Dahl Lund gir deg online yoga.
Silje Bjørnholt gir deg rolige flytklasser.
Du kan laste ned timer med både Maria Fürst og Vibeke Klemetsen og gjøre timene når det passer for deg.

Utvalgte klasser

Her har vi tatt frem et utvalg klasser innenfor kategoriene: vinyasa flow, ashtanga, rolige klasser og korte tema klasser.

60 minutter vinyasa flow

Tilbakemeldinger fra kunder

Online yoga har blitt populært og her er noen av tilbakemeldingene vi har fått. 
Kristina
Les mer
Jeg ville bare si at jeg er så fornøyd med yoga klassene. Jeg er ny til Yoga, men synes det fungerer veldig bra med online undervisningen til Maria og Vibeke. De er kjempe flinke til å forklare, det er sikkert ikke så lett når de ikke ser elevene. Og veldig bra at vi som ikke alltid får med kl 10 klassene kan delta når vi vil ila de neste 24 timene:)
Anett
Les mer
Hei kjære Maria, Tusen takk for utrolig flott tilbud! Jeg driver nå hver morgen med yoga og kjenner hvor godt de gjør! Klem fra Annett
Gøril
Les mer
«Jeg er kjempe fornøyd, dere gjør en strålende jobb! Jeg streamer daglig, og føler at jeg har veldig godt utbytte. Tusen takk for at dere bidrar til å gjøre dagene fine!
Previous
Next