Seniorkurs
16100
page-template-default,page,page-id-16100,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Seniorkurs

Er du 60+ og lurer på hva yoga kan gjøre for deg og kroppen din?

Nå tilbyr vi nye 8-ukerskurs for den eldre garde på mandager og torsdager. I kursene skal vi fokusere på balanse, fleksibilitet, styrke, koordinasjon og pust. Du vil bruke hele kroppen dynamisk og lærer samtidig grunnleggende yogafilosofi.

Yoga er en praksis der vi bruker både små og store muskelgrupper og jobber med å integrere pusten i bevegelsene vi gjør. I seniorklassene er vi innom alt fra liggende, sittende og stående til hvilende stillinger.

I mange av yogastillingene strekker vi gjerne på en del av kroppen mens vi styrker en annen. Mye handler om å finne balanse, både psykisk og fysisk. Det oppleves som balsam for både kropp, sjel og sinn!

Du blir godt hjulpet gjennom klassene av vår nydelige lærer Johan Hultman. Han er utdannet frisør og massør, er entrepeneur og nå dedikert yogalærer. Mottoet til Johan er: «Det beste tidspunktet å begynne med yoga på er NÅ!».

Mandag 2. januar – 20. februar kl. 11:00 – 12:30 (8 ganger)

og/eller

Torsdag 5. januar – 23. februar kl. 11:15 – 12:45 (8 ganger)

 

Du kan gå på ett eller begge.

 

Pris kr. 2.250,- per kurs.

Ja, jeg vil delta på senioryoga på mandager!
Ja, jeg vil delta på senioryoga på torsdager!