Teacher Training RYT200
15605
page-template-default,page,page-id-15605,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Teacher Training RYT200

Dato for oppstart kommer snart!

Velkommen til Aya Yogas yogalærerutdanning, utført i samarbeid med Yoga Garden i San Francisco. Det er Maria Fürst som leder utdanningen, og med seg på lærerlaget har hun Jonathan Weber, Elena Anastasia Fellicio, Thale Strand og Mikkel Dahl Lund.

Yoga Garden SF er en ledende institusjon i vestens yogamekka California, og har der utdannet lærere i over 20 år. Undervisningsopplegget er derfor godt utprøvd og kvalitetssikret gjennom år med finsliping og læring av erfaring. Maria Fürst er selv utdannet E-RYT500 herfra.

Dette er en generell Yoga Alliance-godkjent Teacher Training der hovedfokuset i den praktiske undervisningen ligger på «Alignment Based Vinyasa», noe som betyr at du vil lære mye om sekvensering og anatomi, i tillegg til historie, filosofi, praktisk undervisningstrening, fysiske justeringer og andre virkemidler du kan bruke som yogalærer.

Det pedagogiske opplegget vil gjøre deg i stand til å undervise en rekke typer yoga i tillegg til flytbasert vinyasa, for eksempel mer klassisk hatha og restorative yoga. Du ender med sertifiseringen RYT200 etter uteksaminering.

Undervisningen vil foregå på norsk mens hovedpensum er på engelsk. Skriftlige oppgaver gis via nett på engelsk, men leveres på norsk.

Selve den praktiske undervisningstreningen vil også foregå på norsk (hvis ikke faglærer er engelsktalende), slik at du får øvd deg på å undervise yogaklasser til norsktalende elever. Dette er en stor fordel hvis du skal jobbe som yogalærer i Norge.

I tillegg vil utdanningens store vektlegging av teknikk, anatomi, sekvensering og pedagogikk være nyttig, både for dine fremtidige elever – dersom du skal undervise, og for deg selv – dersom du tar utdanningen for å styrke din egen praksis.

Lærerutdanningen finner sted på Aya Yoga i Oslo, og er delt opp i 4 uker fordelt utover.

To av ukene inkluderer helgen også.

Det blir undervisning mandag til fredag kl 09:00-17:00, med en times lunsjpause midt på dagen. I helgene går undervisningen fra kl 09:00-18:00.

Uke 1 (dato ikke fastsatt): 

Mandag til fredag kl 09:00-17:00

Uke 2 (dato ikke fastsatt):

Mandag til fredag kl 09:00-17:00

Lørdag & Søndag kl 09:00-18:00

Uke 3 (dato ikke fastsatt): 

Mandag til fredag kl 09:00-17:00

Uke 4 (dato ikke fastsatt):

Mandag til fredag kl 09:00-17:00

Lørdag g kl 09:00-18:00

Inkludert hjemmearbeid utgjør dette intensive kurset 200 studietimer til sammen.

Vi kommer til å praktisere yoga, noen ganger chanting og litt meditasjon hver dag, i tillegg til de faglige bolkene vi skal igjennom. Vær forberedt på å bevege deg mye i løpet av kurset.

 

Samtidig jobber vi med å komme dypere inn i oss selv, noe som kan oppleves som intenst fra tid til annen. Men intenst er bra, og du kommer til å få masse igjen for å dykke ned i yogamaterien på denne måten, sammen med dine lærere og medstudenter i trygge omgivelser.

Kr. 33.000 kroner. Early Bird kr 30.000 

Pris på bøker (kommer i tillegg) ca 1000 kroner.

Depositum på kr 10.000 betales ved påmelding, resten betales ved oppstart. Depositumet er ikke refunderbart.

Kontakt oss på epost: hei@ayayoga.no dersom du har spørsmål.

NB: Vi tar et forbehold om 8-10 påmeldte for å sette opp utdanningen. Hvis ikke blir depositum returnert og utdanningen utsatt til senere.

Dette er pensumlisten:

  • «The Heart Of Yoga: Developing a Personal Practice, av TKV Desikachar. Leses før studiestart.
  • «Yoga Anatomy, 2nd Edition (finnes også på norsk), av Leslie Kaminoff og Amy Mathews. Kapittel 1-5 leses før studiestart.
  • «The Yoga-Sutra of Patanjali» A New Translation with Commentary (Chambala Classics), oversatt av Chip Hartranft.
  • «Yoga – din vei til balanse flyt og styrke», av Maria Fürst, utgitt på Stenersen Forlag.
Ja, jeg vil delta på Teacher Trainingen!
Maria Fürst
Jonathan Weber
Mikkel Dahl Lund
Thale Strand
Elena Anastasia Fellicio