ayayoga.no | Teacher Training RYT200
15605
page-template-default,page,page-id-15605,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Teacher Training RYT200 med Maria Fürst

Nå kan du bli yogalærer i løpet av høsten 2021!

Velkommen til Aya Yogas første yogalærerutdanning, utført etter opplegg fra, og i samarbeid med Yoga Garden i San Francisco. Det er vår fagansvarlige yogalærer Maria Fürst som har hovedansvaret for utdanningen, og hun har selv mesteparten av utdanningen sin fra denne yogaskolen. 

Med på lærerlaget vårt er også Jonathan Weber, Elena Anastasia Fellicio, Thale Strand og Mikkel Dahl Lund.

Yoga Garden SF er en ledende institusjon i vestens yogamekka California, og har utdannet lærere i over 20 år. Undervisningsopplegget er derfor godt utprøvd og kvalitetssikret gjennom år med finsliping og læring av erfaring.

Dette er en generell Yoga Alliance-godkjent Teacher Training der hovedfokuset i den praktiske undervisningen ligger på «Alignment Based Vinyasa», noe som betyr at du vil lære mye om sekvensering og anatomi, i tillegg til historie, filosofi, praktisk undervisningstrening, fysiske justeringer og andre virkemidler du kan bruke som yogalærer.

Det pedagogiske opplegget vil gjøre deg i stand til å undervise en rekke typer yoga i tillegg til flytbasert vinyasa, for eksempel mer klassisk hatha og restorative yoga. Du ender med sertifiseringen RYT200 etter uteksaminering.

Selve den praktiske undervisningstreningen vil også foregå på norsk (hvis ikke faglærer er engelsktalende), slik at du får øvd deg på å undervise yogaklasser til norsktalende elever. Dette er en stor fordel hvis du skal jobbe som yogalærer i Norge.

I tillegg vil denne utdanningens store vektlegging av teknikk, anatomi, sekvensering og pedagogikk være nyttig, både for dine fremtidige elever – dersom du skal undervise, og for deg selv – dersom du tar utdanningen for å styrke din egen praksis.

Lærerutdanningen finner sted på Aya Yoga i Oslo, og er delt opp i 4 uker fordelt utover høsten 2021: Uke 34, 38, 42 og 46. To av ukene inkluderer helgen også. Det blir undervisning mandag til fredag kl 09:00-16:30, med en lunsjpause midt på dagen. I helgene går undervisningen fra kl 09:00-18:00.

Uke 34:

Mandag til fredag kl. 09:00-16:30

 

Uke 38:

Mandag til fredag kl. 09:00-16:30

Lørdag & Søndag kl. 09:00-18:00

 

Uke 42:

Mandag til fredag kl. 09:00-16:30

 

Uke 46: 

Mandag til fredag kl. 09:00-16:30

Lørdag  kl 09:00-18:00

Inkludert hjemmearbeid utgjør dette intensive kurset 200 studietimer til sammen.

Vi kommer til å praktisere yoga, samt litt chanting og meditasjon hver dag, i tillegg til de faglige bolkene vi skal igjennom. Vær forberedt på å bevege deg mye i løpet av kurset.

Samtidig jobber vi med å komme dypere inn i oss selv, noe som kan oppleves som intenst fra tid til annen. Men intenst er bra, og du kommer til å ha masse igjen for å dykke ned i yogamaterien på denne måten, sammen med dine medstudenter i trygge omgivelser.

Prisen er 29.000 kroner. I tillegg kommer i underkant av 1000 kroner til bøker. Early Bird pris på kr 26.000 gjelder ut juli 2021.

 

Det er mulig å betale kursavgiften ved oppstart, men depositum på kr 10.000 betales ved påmelding. Depositumet er ikke refunderbart.

Kontakt oss på epost: hei@ayayoga.no dersom du har spørsmål eller trenger andre betalingsløsninger.

Pensumliste:

«The Heart Of Yoga: Developing a Personal Practice, av TKV Desikachar. Leses før studiestart.

«Yoga Anatomy, 2nd Edition (finnes også på norsk), av Leslie Kaminoff og Amy Mathews. Kapittel 1-5 leses før studiestart.

«The Yoga-Sutra of Patanjali» A New Translation with Commentary (Chambala Classics), oversatt av Chip Hartranft.

«Yoga – din vei til balanse flyt og styrke», av Maria Fürst, utgitt på Stenersen Forlag.

Ja, jeg vil delta på Teacher Trainingen!
Maria Fürst
Jonathan Weber
Mikkel Dahl Lund
Thale Strand
Elena Anastasia Fellicio