Timeplan
Vi har endelig klasser i studio igjen. I tillegg vil det bli satt opp uteklasser når været tillater. Book deg inn i timeplanen under. Inntil videre går alle klassene på Lilleaker. Lokalet på Vinderen er uegnet med de nye smittevernstiltakene. 
document.getElementById("healcodewidget").outerHTML = document.getElementById("healcodewidget").outerHTML.replace(/healcodewidget/g,"healcode-widget");

Aya Yoga  Lilleaker

Aya Yoga Vinderen by Maria Fürst

Det er mange former for yoga. Noen dynamiske, noen avslappende, noen for spesialgrupper og noen i varmen. For å lære mer om yogaretningene vi tilbyr kan du lese klassebeskrivelsene under Meny og eller ved å klikke deg inn på timen i timeplanen.
Hos Aya Yoga har vi klokketro på at yoga kan passe for alle. Vi hjelper deg gjerne i gang. De fleste yogatimene hos oss er åpne for nybegynnere. Snakk gjerne med oss i resepsjonen om du trenger hjelp til å velge klasser som passer dine behov og ønsker. 
Yoga stammer fra en urgammel indisk filosofi og verdensanskuelse. I riktig gamle dager var blant det annet sittende meditasjon man drev med for å oppnå en frigjørende yogisk tilstand. De siste 100 årene har yoga utviklet seg til å bli en populær treningsform, også i den vestlige verden. Men selv om yogaen er blitt mer fysisk, er fremdeles målet å sone inn og roe ned. I de aller fleste yogaretninger brukes pusten som et verktøy til å holde oss tilstede i øyeblikket her og nå.
I dynamiske former som Vinyasa og Ashtanga synkroniserer man pust og bevegelse for å oppnå en bevegelig meditasjon. Man går i ett med det man driver med og mister følelsen av tid og sted – i hvert fall for noen sekunder og minutter her og der.