Broga - Yoga for menn - ayayoga.no
18017
page-template-default,page,page-id-18017,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Broga: Yoga for menn

Pågående kurs: Fullbooket
Neste kurs: 24. oktober
Broga er yoga for menn som ønsker å lære sammen med likesinnede.

Her bygges timene opp etter typiske herreplager som for eksempel stive hamstrings, rygger, skuldre og hofter. Vi bruker mye tid på å løsne opp i disse områdene, samtidig som vi gjør øvelser som armbalanser og håndstående, fordi menn ofte syns at dette er gøy.

Håpet er at broga-timene vil åpne øynene til skeptiske menn og gi dem forståelse for at yoga er en fysisk krevende treningsform i tillegg til stressmestring.

Hvorfor Broga – yoga for menn?

Du vil garantert bli mykere, sterkere og roligere til sinns med jevnlig og riktig yogatrening.

Yoga gjør deg mer fleksibel i ledd og muskler, samtidig som du vil få bedre kontakt med pusten og lærer å fokusere oppmerksomheten på en måte som samler sinnet og gir indre ro.

Det er Mikkel Dahl Lund som leder deg igjennom klassene, og han gjør det med lave skuldre og forståelse for at noen av karene på dette kurset kan være litt skeptiske til yoga.

Dette kurset passer for alle nivåer – både du som har vært med oss gjennom flere kurs og begynner å bli erfaren, men også nybegynnere som aldri tidligere har prøvd yoga. Mikkel finner alternativer, så alle får passende utbytte og utfordringer.

Tirsdag 24. oktober – 12. desember kl. 18:30 – 19:45 (8 ganger)

Pris kr. 2000,-

Ja, jeg vil delta på Broga (oppstart 24. oktober)!