Yoga for menopausen
15792
page-template-default,page,page-id-15792,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Workshop: Yoga for menopausen

Å nærme seg overgangsalderen behøver ikke være en ensom og skremmende opplevelse. Vit at du ikke er alene i dette.

Denne søndagen kan du bli med Cathinka Devor Lunde og resten av deltakerne til en spesiell samling der vi skal dele erfaringer, praktisere myk yoga og lære noen puste- og meditasjonsteknikker som kan støtte oss gjennom denne fasen av livet. Yogaøvelsene er satt sammen for å lindre plager som hetetokter, irritabilitet, nattesvette og frustrasjon.

Du vil og lære om hvordan overgangsalderen blir sett på i vestlig og østlig medisin, og hva du selv kan gjøre for å minske plager og symptomer. Sammen skal vi skape et trygt rom for å dele erfaringer og lære hvordan vi kan hanskes med de ulike symptomene menopausen kan bringe med seg.

Cathinka Devor Lunde er utdannet yogalærer fra Oslo Yoga, og har spesialisering i Menopause Yoga hos Petra Coveney i London. Hun har også utdanning i, og underviser yoga for gravide og barselkvinner. Hun har tidligere jobbet som sykepleier og jordmor, og jobber nå som akupunktør på Oslo Kvinnehelsesenter. Cathinka har en stor interesse for å hjelpe kvinner gjennom de ulike fasene av livet ved hjelp av en kombinasjon av østlig og vestlig medisin, yoga, eteriske oljer og riktig kosthold.

Søndag 13. februar kl. 12.00-15.00

Pris: 700,- (medlemmer kr. 560,-)

Ja, dette vil jeg gjerne delta på!