ayayoga.no | Yoga for overgangsalderen
15792
page-template-default,page,page-id-15792,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Yoga for overgangsalderen med Cathinka Devor Lunde

Å nærme seg eller være i overgangsalderen behøver ikke være en ensom opplevelse. Denne lørdagen kan du bli med Cathinka Devor Lunde på en spesiell samling der vi skal dele erfaringer, praktisere myk yoga og lære puste- og meditasjonsteknikker som kan støtte oss i denne fasen av livet. Opplegget passer for damer fra 40 år og oppover.

Du vil og lære om hvordan overgangsalderen blir sett på i vestlig og østlig medisin, og hva du selv kan gjøre for å minske plager og symptomer. Sammen skal vi skape et trygt rom for å dele erfaringer og lære hvordan vi kan hanskes med alle de ulike symptomene menopausen kan bringe med seg.

Cathinka Devor Lunde er utdannet yogalærer fra Oslo Yoga, og har spesialisering i Menopause Yoga hos Petra Coveney i London. Hun har også utdanning i yoga for gravide og barselkvinner, og underviser dette hos oss. Cathinka har en stor interesse i å hjelpe kvinner gjennom de ulike fasene av livet ved hjelp av en kombinasjon av østlig og vestlig medisin, yoga, eteriske oljer og riktig kosthold.

Dato: Lørdag 23. oktober kl. 12.00-15.00

Pris: 600,-

Ja, dette vil jeg gjerne delta på!