Ayurveda Immerson - ayayoga.no
15621
page-template-default,page,page-id-15621,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Ayurveda Immersion med Jessica Winderl

Ny dato 4.-6. februar 2022

Helgen 4.- 6. februar kan du bli med på et dypdykk inn i Ayurvedaens verden for å lære mer om hvordan naturen med dens sesonger og døgnrytme virker inn på oss som mennesker – og hvordan å leve i pakt med naturens krefter og ressurser for å få bedre helse og balanse i vår egen kropp, sjel og sinn.

Amerikanske Jessica Winderl er grunnlegger og eier av Atman Yoga School, og skal lære oss grunnsprinnsippene i denne antikke livsfilosofien, hvordan vi kan etablere ritualer for å ta bedre vare på oss selv, både åndelig og mentalt, hvordan vi kan etablere et ayurvedisk kosthold og gi oss innblikk i ayurvediske behandlinger.

I tillegg skal vi gjøre en ayurvedisk asana-praksis hver dag – fredag, lørdag og søndag – der formålet er å balansere ut de tre doshaene vi alle har mer eller mindre av: Vata, Pitta og Kapha.

Timeplanen for kurset er:

Fredag 4. februar: 16:00-20:00

Lørdag 5. februar: 08:00-17:00

Søndag 6. februar: 08:00-17:00

Dette kurset passer for alle som er opptatt av Yoga og filosofi. Er du Yoga Alliance Registrert lærer, gi det 20 timer som videreutdanning (CEU). Kurset koster kr 4200 kroner og du registrerer deg på

hello@atmanyogaschool.com. Da får du velkomstbrev og beskjed om hvordan å betale.

Du kan signe opp gratis her, men betalingen gjøres altså via Atman Yoga School, etter at du har tatt kontakt med dem på eposten over.

Ja, jeg vil delta på intensivkurs i Ayurveda!