Barselyoga - AYA Yoga - Lilleaker
15628
page-template-default,page,page-id-15628,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Barselyoga

Er du nybakt mor og over 6-ukerskneika? Da kan du og babyen din gjøre yoga sammen med andre i samme situasjon. Med små nurk som pludrer rundt i salen, er barselyoga de desidert koseligste klassene vi har på timeplanen.

Klassene tilrettelegges med tanke på omstendighetene, og ingen forventer at babyen din skal ligge på teppet sitt og sove hele tiden. Her gis det derfor muligheter til å integrere babyen i yogapraksisen, og det er helt ok å ta seg en ammepause eller skifte bleie underveis.

Hva er barselyoga?

Barselyoga er en fin måte for mamma og baby å gjøre en hyggelig aktivitet sammen. Det er også en fin anledning til å bli kjent med andre som er i samme situasjon. Her knytes bånd mellom foreldre og barn som i beste fall kan vare livet ut.

Hvem holder klassene?

Det er Anette Åsheim som leder klassen. Hun har sine utdanninger innen vinyasa yoga og restorative yoga ved Yoga Vida på Manhattan, barselyoga og barneyoga hos Oslo Yoga og gravidyoga hos Cathrine Mathiesen.

De siste 6 årene har hun viet til dypere studier innen barsel og gravidyoga og underviser disse fagene med stor entusiasme.
Hun underviser også hos MamaYoga.

Klassen passer for de med baby fra 6 uker og til de er blitt veldig aktive krabbere.

Vi har plass til å sette vognene på bakkeplan innendørs i første etasje, under vindeltrappen vår.

Når er Barselyoga?

Dato kommer (8 ganger)

Pris kr. 2200,-

Ja, babyen min og jeg vil være med på barselyoga!