Barselyoga
15628
page-template-default,page,page-id-15628,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Barselyoga

Er du nybakt mor og over 6-ukerskneika? Da kan du og babyen din gjøre yoga sammen med andre i samme situasjon.  Med små nurk som pludrer rundt i salen, er dette de desidert koseligste klassene vi har på timeplanen.

Klassene tilrettelegges med tanke på omstendighetene, og ingen forventer at babyen din skal ligge på teppet sitt og sove hele tiden. Her gis det derfor muligheter til å integrere babyen i yogapraksisen, og det er helt ok å ta seg en ammepause eller skifte bleie underveis.

Barselyoga er en fin måte for mamma og baby å gjøre en hyggelig aktivitet sammen. Det er også en fin anledning til å bli kjent med andre som er i samme situasjon. Her knytes bånd mellom foreldre og barn som i beste fall kan vare livet ut.

Det er Anette Åsheim som leder klassen, hun har studert vinyasa yoga og restorative yoga ved Yoga Vida på Manhattan.

Vi har plass til å sette vognene på bakkeplan innendørs i første etasje, under vindeltrappen vår.

Onsdag 4. januar kl. 13:00 – 14:00 (7 ganger)

Pris kr 1.995,-

Ja, babyen min og jeg vil gjerne være med på yoga!