ayayoga.no | Barselyoga
15628
page-template-default,page,page-id-15628,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Barselyoga med Cathinka Devor Lunde

Er du nybakt mor og over 8-ukerskneika? Da kan du ta med deg babyen din og deg selv på yoga sammen med likesinnede. Hver torsdag i 6 uker fra 13. januar holder vi yogakurs tilpasset nybakte mødre som har med seg babyene sine i studio. Med små nurk som pludrer rundt i salen, er dette de desidert koseligste klassene vi har på timeplanen.

Klassene tilrettelegges med tanke på omstendighetene, og ingen forventer at babyen din skal ligge på teppet sitt og sove hele tiden. Her gis det derfor muligheter til å integrere babyen i yogapraksisen, og det er helt ok å ta seg en ammepause eller skifte bleie underveis.

Barselyoga er en fin måte for mamma og baby å gjøre en hyggelig aktivitet sammen. Det er også en fin anledning til å bli kjent med andre som er i samme situasjon. Her knytes bånd mellom foreldre og barn som i beste fall kan vare livet ut.

Vi har plass til å sette vognene på bakkeplan innendørs i første etasje, rundt vindeltrappen vår.

6 torsdager, kl. 11:30-12:45 og koster kr 1.800.

Utsatt pga av nedstengning, nye datoer kommer så snart vi får åpne.

Ja, babyen min og jeg vil gjerne delta på barselyoga!