Gongbad/lydbad med pust og Yin - ayayoga.no
15796
page-template-default,page,page-id-15796,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Gongbad/lydbad med pust og Yin

Med Amie Helstad

Torsdag 23. mars

Kl. 20:00 – 21:15

Legger du inn nok hvile og restitusjon i hverdagen? Ofte er vi gode på å gjøre og fylle på med aktivitet. Det er skikkelig fint, men restitusjon, hvile og egenpleie er vel så viktig for et balansert liv.

La gongene lede deg forbi den evige tankestrømmen, og føre deg inn i en dyp meditativ tilstand hvor du kan oppleve blant annet en indre ro og ny bevissthet. Opplevelsen kan være ulik fra person til person og av dagsform. Gongene tar deg med på en indre reise som regenererer, gir deg fornyet energi, og som gir deg en opplevelse av å lande i deg selv.

Lyden og vibrasjonene kan hjelpe deg å gi slipp på stress, forbedre søvnkvaliteten og roe nervesystemet. Gongen er det mest kraftfulle instrumentet og vibrasjonene er et språk kroppen vår forstår. Du trenger ikke gjøre noe, kun hvile og lytte.

La hver celle i kroppen vibrere og la batteriene lades.

Torsdag 23. mars
Kl. 20:00-21:15
Kr. 350,- (20% rabatt for AYA medlemmer)
Ja, dette vil jeg være med på!