Gravidyoga - AYA Yoga - Lilleaker
15626
page-template-default,page,page-id-15626,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Gravidyoga

Er du gravid og ønsker å styrke kroppen gjennom svangerskapet, og samtidig forberede deg til fødsel og tiden som kommer etter? Velkommen til yoga for gravide!

Onsdager holder vi deilige og dynamiske yogaklasser spesialtilpasset deg som bærer barn i magen.

Hva er gravidyoga?

Klassene er tilpasset den gravide kroppen og fysisk er fokuset på bekken, skuldre og korsrygg. Kurset er tilrettelagt gravide som ønsker å holde kroppen i gang, men som samtidig har behov for å knytte seg nærmere babyen som vokser i magen.

Denne perioden i livet krever at vi roer ned, lytter til kroppen og hjertet vårt. I yoga er pusten en viktig komponent. Når vi blir bevisst vår egen pust kommer vi i bedre kontakt med oss selv og blir mer tilstedeværende. Anette deler hvordan vi kan bruke pusten konstruktivt under fødselen.

Hvem holder klassene?

Det er Anette Åsheim som leder klassen. Hun har sine utdanninger innen vinyasa yoga og restorative yoga ved Yoga Vida på Manhattan, barselyoga og barneyoga hos Oslo Yoga og gravidyoga hos Cathrine Mathiesen.

De siste 6 årene har hun viet til dypere studier innen barsel og gravidyoga og underviser disse fagene med stor entusiasme.
Hun underviser også hos MamaYoga.

Har du termin før kurset slutter, tilpasser vi prisen etter hvor mange ganger du kan være med. Ta kontakt på hei@ayayoga.no

Når er Gravidyoga?

Onsdager 15. mai – 19. juni kl. 16:30 – 17:30 (6 ganger)

Pris kr. 1650,-

Ja, mini i magen og jeg vil delta på yoga for gravide!