Hatha Yoga - ayayoga.no
17057
page-template-default,page,page-id-17057,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Hatha Tradisjonell Yoga

Med Johan Hultman
Hatha er den tradisjonelle yogaformen. Her praktiserer vi Pranayama (pusteteknikker), Asana (de fysiske yogastillingene) og dyp avspenning.

Vi starter klassen med Pranayama (pusteteknikker) for å lære hvordan du i hverdagen kan skape enten energi og kraft eller for å gi ro og harmoni.

Med fokus og konsentrasjon beveger vi oss videre gjennom ulike tradisjonelle Asanas (de fysiske stillingene). Dette for å frigjøre spenninger og for å gi deg økt styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet.

Vi avslutter med en dyp avspenning.

Målet er å skape en stabil indre balanse gjennom klassen, slik at du kan gå derfra med en ny tilstedeværelse og en følelse av velvære og ro i kropp og sinn.

Denne tradisjonelle yogaformen (Hatha) har blitt praktisert i tusenvis av år og like nyttig, effektfull og virksom i dag som det den alltid har vært – bli med på neste Hatha kurs.

Det er Johan Hultman som leder deg igjennom klassene og han er god til å forklare deg hvordan og hva du skal gjøre. Han passer også på at du får det til og føler mestring.

Klassene passer alle nivåer og er både beginners friendly og vennlig for stive kropper.

Inkludert i AYA medlemskap, meld deg på som en vanlig time.

Day – Onsdager 15. november – 20. desember kl. 09:30 – 11:00 (6 ganger)

Pris kr 1500,-

Night – Torsdager 16. november – 21. desember kl. 18:00 – 19:30 (6 ganger)

Pris kr 1500,-

Ja, jeg vil delta på Hatha Tradisjonell Yoga (day)!
Ja, jeg vil delta på Hatha Tradisjonell Yoga (night)!