Hatha Yoga 60+ - AYA Yoga - Lilleaker
19208
page-template-default,page,page-id-19208,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Hatha Yoga 60+

Er du 60+ og lurer på hva yoga kan gjøre for deg og kroppen din?

I disse klassene skal vi fokusere på balanse, fleksibilitet, styrke, koordinasjon og pust. Du vil bruke hele kroppen dynamisk og lærer samtidig grunnleggende yogafilosofi.

Hatha er den tradisjonelle formen av yoga, hvor du praktiserer både pranayama (pusteteknikker), asana (de fysiske stillingene) og dyp avspenning.

Med fokus og konsentrasjon beveger vi oss igjennom de fysiske stillingen som gir deg styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet før vi avslutter med en dyp avspenning.

Målet er å finne en indre balanse gjennom den fysiske treningen, slik at du går ut av timen med en følelse av velvære, ro i kropp og sinn, klarhet og en ny tilstedeværelse.

Hvem holder Hatha Yoga 60+ klassene?

Det er Johan Hultman som leder deg igjennom klassene og han er god til å forklare deg hva du skal gjøre. Han passer også på at du får det til og føler mestring.

Han elsker å lære bort faget sitt, og har som motto at det aldri er for sent å begynne med yoga.

Torsdager 7. mars – 2. mai kl. 11:00 – 12:30 (8 ganger – ikke påskeferien uke 13)

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen selvom du ikke har vært med fra starten av kurset. Prisen tilpasses etter antall gjenstående klasser.

Etter klassen serverer vi te i vårt loungeområde, og som kursdeltager på Hatha Yoga 60+ kan du oppbevare matten din hos oss.

Pris kr. 2200,-
Ja, jeg vil gjerne delta på Hatha Yoga 60+!