Introduksjon Ayurveda - AYA Yoga
19723
page-template-default,page,page-id-19723,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Introduksjon Ayurveda

Bli med Johan på Introduksjon til Ayurveda!

Oppdag den urgamle visdommen fra Ayurveda, en 5000 år gammel tradisjon som betyr «kunnskapen om livet». Ayurveda lærer oss å forstå naturen og hvordan den har skapt oss. Som søstervitenskapen til yoga, har Ayurveda som mål å hjelpe deg med å oppnå lang levetid, foryngelse og selvrealisering.

I denne første workshopen vil vi dykke inn i grunnprinsippene i Ayurveda og dens naturlige elementer. Du vil bli kjent med de fem elementene og de tre doshaene, og begynne å oppdage din unike konstitusjon. Lær hvordan du kan bruke denne kunnskapen i ditt daglige liv i tråd med Ayurveda.

Ayurveda er et av verdens mest bemerkelsesverdige holistiske medisinske systemer. Det omfatter alle aspekter av helse og velvære – fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig. Gjennom kosthold, urter, trening, livsstilsregimer, yogaøvelser og meditasjon tilbyr Ayurveda innsikt for å skape en livsstil i harmoni med både naturens verden og vårt høyere selv.

Ta med yogamatten din og la deg inspirere av Ayurvedas dype forståelse av naturens lover.

Velkommen til en forvandlende opplevelse!

Med: Johan Hultman

Når er Introduksjon Ayurveda?

Lørdag 12. oktober kl. 11:30 – 15:00

Pris kr. 995,- (20% rabatt for AYA Altinkludert medlemmer)

Ja, dette vil jeg være med på!