ayayoga.no | Kommende kurs & workshops
15586
page-template-default,page,page-id-15586,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kommende kurs & workshops

Her finner du oversikt over alle kommende kurs & workshops vi skal holde.

Teacher Training RYT200 med Maria Fürst

23. august →

Velkommen til Aya Yogas fagansvarlige Maria Fürst sin første yogalærerutdanning, utført etter opplegg fra og i samarbeid med Yoga Garden i San Francisco, der Maria selv har tatt mesteparten av utdanningen sin.

Hva er yoga? – med Mikkel Dahl Lund

20. – 21. august

Ny til yoga? Da er du sikkert litt forvirret over alle de forskjellige navnene og retningene som finnes. Dette skal vi hjelpe deg med å sortere i denne workshopen, som også passer for deg som er supergira på yoga allerede og bare vil lære mer.

Ashtanga Intro med Mikkel Dahl Lund

31. august – 14. desember

Er du nysgjerrig på Ashtanga? Denne tradisjonsrike yogaretningen der man ofte blir helt hekta til slutt? I høst underviser Mikkel et 15-ukers Ashtanga-kurs for begynnere. Kurset vil gå en gang i uken, tirsdager kl 18:00-19:15 (minus høstferien i uke 40).

Vinyasakurs med Mikkel Dahl Lund

2. september – 16. desember

Nysgjerrig på Vinyasa? Og hva betyr det egentlig? I 15 uker fra torsdag 2. september til torsdag 16. desember (minus høstferien), skal Mikkel Dahl Lund lære deg de viktigste fysiske og filosofiske prinsippene bak Vinyasa, som er moderne, flytbasert og dynamisk yoga.

Barselyoga

2. – 30. september

Er du nybakt mor og over 8-ukerskneika? Da kan du ta med deg babyen din og deg selv på yoga sammen med likesinnede. Hver torsdag i 5 uker fra 2. september frem til høstferien underviser Cathinka Devor Lunde yoga tilpasset nybakte mødre som har med seg babyene i studio.

Gravidyoga

2. – 30. september

Er du gravid? Ønsker du å bevege kroppen i terapeutiske bevegelser og å binde deg nærmere babyen som vokser i magen din? Da har vi en god nyhet til deg: Nå starter vi Gravidyoga!

Yoga for menn

2. – 30. september

Har du en mann, bror, kjæreste eller venn som er skeptisk til yoga, men trenger det sårt, både for å stresse ned og strekke ut?

Da har vi en super nyhet til deg! På kurset Broga: Yoga for menn ønsker vi velkommen til eksklusive klasser for gutta.

Intro til Jivamukti med Karina Kibsgård

4. september

Jivamukti er en yogaretning der man forener tradisjon og innovasjon. Du kan for eksempel oppleve chanting og hip hop-musikk, meditasjon og komplisert asana, filosofi og harmonium innenfor en og samme klasse. Det er amerikanske David Life og Sharon Gannon som har utviklet denne yogaformen, etter å ha studert med flere indiske mestre først.

Ayurveda Immersion med Jessica Winderl

15.-17. september

Bli med på dette 20-timers intensivkurset i Ayurveda med Jessica Winderl fra Atman Yoga School. Ayurveda kalles gjerne søstervitenskapen til Yoga, og de er egentlig uløselig bundet til hverandre – akkurat som kropp og sinn, eller forholdet mellom mennesket og naturen om du vil.

Håndstående med Andrea og Jim

19. september

Bli med Andrea Molnar og Jim McKay på en 2-timers workshop der håndstående er i fokus. Her blir det lagt vekt på å bygge styrke, utvikle fleksibilitet og gå igjennom de teoretiske prinsippene og teknikken som er nødvendig for å mestre håndstående og «press handstand» – der man løfter seg opp i håndstående fra gulvet uten vegg.

Yoga for overgangsalder – med Cathinka Devor Lunde

23. oktober

Å nærme seg eller være i overgangsalderen behøver ikke være en ensom opplevelse. Denne lørdagen kan du bli med Cathinka Devor Lunde på en spesiell samling der vi skal dele erfaringer, praktisere myk yoga og lære puste- og meditasjonsteknikker som kan støtte oss i denne fasen av livet.

Balsam for sansene

6. november

Bli med på en sanserik ettermiddag i en av årets mørkeste helger! Med eteriske oljer, live Rav Vast- og Hand Pan-musikk og smakebiter fra Oslo Raw, skal vi vekke sansene og flyte gjennom en deilig sekvens designet med energetisk logikk i forhold til duftene vi lukter og lydene vi hører.

Få mer energi og overskudd i hverdagen – med Anniken Binz

13. november

Kjenner du på manglende energi og overskudd i hverdagen? Går du rundt med dårlig samvittighet og følelsen av å ikke strekke til? Skulle du ønske at du hadde mindre stress, og mere tid til det du ønsker? Fortvil ikke; denne ettermiddagen skal mentaltrener Anniken Binz hjelpe deg!

Søndagsretreat med Ingebjørg Vesaas

21. november

I denne urbane miniretreaten ligger hovedfokuset på å dempe aktiviteten både i kropp og sinn, og å utforske hvordan man kan bruke pusten som redskap for å roe nervesystemet.

Adventsyoga: Space to be you med Silje Thorstensen

5. desember

Slapp helt av! Du trenger ikke bli overveldet av julestress i desember. Med enkle grep kan du gjøre adventstiden fredelig og nærende isteden. Denne søndagen hjelper vår faste lærer Silje Thorstensen deg til å roe ned og sone inn, gjennom workshopen Space to be you.