Kurs: Mindfulness meditasjon - AYA Yoga - Lilleaker
17410
page-template-default,page,page-id-17410,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Kurs i mindfulness meditasjon

Start året med en mental detox for mer klarhet og bedre tilgang til dine indre ressurser.

Forskning viser at vi presterer bedre, og ikke minst føler oss bedre med mindfulness meditasjon. (Derfor benytter en rekke høyprestasjons miljøer som forsvaret og oljefondet mindfulness som mental trening.) 

Hvorfor mindfulness meditasjon?

Effekten av mindfulness meditasjon merkes bla på: mental styrke, fysisk helse, redusert stress og økt produktivitet og kreativitet.

I dette kurset vil du lære hva mindfulness meditasjon er, og hvilken positiv effekt meditasjon har på kropp og sinn. Vi skal se på hva forskning sier om fordelene med meditasjon, og vi skal utforske ulike tilnærminger til meditasjon.
Om du er interessert i å oppleve mindre stress, mer klarhet, bedre søvn, bedre fokus og konsentrasjon, så er dette kurset noe for deg. Gjennom kurset vil du lære praktiske øvelser slik at du etter endt kurs har et godt grunnlag for en egenpraksis som fungerer for deg i hverdagen.
Med: Kari Ann Egeland
Tirsdager 9. januar – 13. februar kl. 18:30 – 19:30 (6 ganger)
Pris kr. 1650,-
(20% rabatt AYA medlemmer)
(Min. 4 og max. 10 personer pr. kurs for å skape en fin dynamikk.)
Ja, dette vil jeg være med på!