Mandala Flow Workshop - AYA Yoga
19132
page-template-default,page,page-id-19132,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Mandala Flow Workshop

With Wenche Beard
Lørdag 3. februar kl 12:00 – 16:00
AVLYST!
(grunnet sykdom)
Start det nye året med denne spennende workshopen!
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til deilig Mandala Flow med Wenche Beard.

Utforsk kunsten av bevegelse, pust og mindfulness på vår Mandala Flow Workshop.

Fordyp deg i den dype forståelsen av mandalaer og deres opprinnelse, og la deg guide på en reise av selvoppdagelse og indre balanse. Når vi går inn i det nye året, omfavner vi en ny syklus med klarhet, og bruker den transformative kraften i Mandala Flow Yoga for å dyrke harmoni i sinn, kropp og sjel. Bli med oss for en berikende opplevelse av helhetlig velvære.

En mandala er et geometrisk eller symbolsk design, ofte sirkulært, som har åndelig eller rituell betydning i ulike kulturer. Begrepet «mandala» stammer fra det gamle indiske språket sanskrit og betyr «sirkel.» Mandalas brukes som et verktøy for meditasjon og representerer universet, helhet og enhet.

Når det gjelder representasjon, har mandalaer vanligvis et sentralt punkt omgitt av symmetriske mønstre, former og intrikate detaljer. De symboliserer ofte livets gjensidige avhengighet, kosmos og individets reise mot selvrealisering. Mandalas finnes i hinduisme, buddhisme, jainisme, samt ulike andre åndelige og kulturelle tradisjoner.

Konseptet med mandalaer har transcendet kulturelle grenser og fortsetter å bli verdsatt og brukt i ulike former over hele verden.

Vi vill sammen utforske dybden av yoga gjennom en deilig flyt fra vinyasa inn i mandala flow med sutras filosofien som en gulltråd som vever det hele sammen.

Vi skal rette blikket og oppmerksomheten innover slik at vi kan finne veien tilbake til hjertet vårt og hylle det gode og sette intensjoner for tiden som ligger fremfor oss.

Dette er en invitasjon til å utforske en dyp yoga flow praksis som vil gi deg en bedre kjennskap til deg selv. Det vil bli fokus på å åpne hjertet slik at du kan kjenne på effekten av hjerte energien din og hvordan denne energien er kraftens kilde.
Dagen tilbyr en personlig fordypning som vil ha en positiv effekt på og av matta.

Denne workshopen er for deg som ønsker og fordype deg i det yogaen og dens filosofie har og tilby… både fysiskt og mentalt, det vi kaller «Living Yoga».

Det blir en stor glede å tilbringe denne dagen sammen på Aya Yoga.

’There is no instinkt like that of the heart’
~Byron~

Lørdag 3. februar kl 12:00 – 16:00.
Pris kr. 800,- (20% rabatt for AYA medlemmer).
Ja, jeg vil delta på Mandala Flow Workshop!