ayayoga.no | Medlemskap og priser
15266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15266,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Bli med!

Medlemskap hos Aya Yoga gir ubegrenset tilgang til alle klasser, rabatt på kurs og workshops, tilgang til vårt online arkiv og rabatt for familiemedlemmer. Du kan også kjøpe klippekort, drop-in eller privattimer. Har du ikke vært hos oss før kan du prøve oss i to uker for 399,-.
Bestill under eller ta kontakt med oss på hei@ayayoga.no dersom du har noen spørsmål.

Introtilbud

Ta så mange klasser du vil i to uker

399,-

Gjelder nye medlemmer, og kun i studio

Klippekort

10 klipp

2200,-

Gyldig i 12 måneder

Medlemskap

Ubegrenset tilgang til alle yogaklasser

999,-

12 måneders bindingstid

Drop-in

Gir tilgang til valgfri yogaklasse

250,-

Gjelder for 1 klasse

Livestream og online yoga

Ubegrenset tilgang til alle våre livestreamklasser og online arkiv

250,-

Frem til og med 16.01.2022

Fast plass en dag i uken

10 uker frem til jul

2200,-

10 uker frem til jul

Medlemskap uten bindingstid

Passer for deg som vil trene mer enn to ganger per uke. Ubegrenset tilgang til alle yogatimer på Lilleaker, bortsett fra enkelte kurs og workshops. Inkluderer lån av yogamatte eller mattehotell til din egen matte. Obs, må bestilles på web eller i studio, ikke i app. Rabatt på alle workshops og kurs. 1 måneds oppsigelse. Pris per måned.

Familiemedlemskap

Har du medlemskap med binding kan du ta med et eller flere familiemedlemmer fra samme husstand, som får spesialpris på medlemskap. Rabatt på alle workshops og kurs. 12 måneders bindingstid. Tilbudet gjelder ikke studentpris. pris per måned. Obs, må bestilles på web eller i studio, ikke i app.

Medlemskap student

Tren så mye du vil på Lilleaker, bortsett fra enkelte kurs og workshops. Rabatt på alle workshops og kurs. 12 måneders bindingstid. Pris per måned. Obs, må bestilles på web eller i studio, ikke i app.

Medlemskap honnør

Tren så mye du vil på Lilleaker, bortsett fra enkelte kurs og workshops. Rabatt på alle workshops og kurs. 12 måneders bindingstid. Pris per måned. Obs, må bestilles på web eller i studio, ikke i app.

Privattimer

Passer for deg som ønsker tett oppfølging fra lærer. Her kan du lære posisjonene i detalj eller kjøre ditt eget tempo og stil. Vi tilbyr to typer privattimer: 60 minutter til 1000,- og 90 minutter til 1500,-.

Workshops og kurs

Vi holder workshops og kurs med ulike tema. Her gjelder egne priser avhengig av workshopens lengde, lærer og opplegg. Prisen vil variere.

Bedriftsyoga

Yoga kan bidra til å redusere sykefraværet og forebygge helseplager. Det er derfor en god investering i egne ansatte. Ta kontakt så skreddersyr vi tilbud til ditt behov. Prisen tilpasses valgene.

Vil du bli medlem eller prøve time hos oss?