Senioryoga - AYA Yoga - Lilleaker
16100
page-template-default,page,page-id-16100,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Senioryoga

Er du 60+ og lurer på hva senioryoga kan gjøre for deg og kroppen din?

Nå tilbyr vi nye 8-ukers kurs for den eldre garde på mandager. I kursene skal vi fokusere på balanse, fleksibilitet, styrke, koordinasjon og pust. Du vil bruke hele kroppen dynamisk og lærer samtidig grunnleggende yogafilosofi.

Yoga er en praksis der vi bruker både små og store muskelgrupper og jobber med å integrere pusten i bevegelsene vi gjør. I seniorklassene er vi innom alt fra liggende, sittende og stående til hvilende stillinger.

I mange av yogastillingene strekker vi gjerne på en del av kroppen mens vi styrker en annen. Mye handler om å finne balanse, både psykisk og fysisk. Det oppleves som balsam for både kropp, sjel og sinn!

Hvem underviser senioryoga klassene?

Det er Johan Hultman som leder deg igjennom klassene og han er god til å forklare deg hva du skal gjøre. Han passer også på at du får det til og føler mestring. Han elsker å lære bort faget sitt, og har som motto at det aldri er for sent å begynne med yoga.

Mandager 13. mai – 3. juni kl. 11:00 – 12:30 (3 ganger – ikke 2. pinsedag, den 20. mai)

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen selvom du ikke har vært med fra starten av kurset. Prisen tilpasses etter antall gjenstående klasser.

Etter klassen serverer vi te i vårt loungeområde, og som kursdeltager på senioryoga kan du oppbevare matten din hos oss.

Pris kr. 825,-
Ja, jeg vil gjerne delta på senioryoga (oppstart 13. mai)!