Workshop: Mindful meditasjon - ayayoga.no
15856
page-template-default,page,page-id-15856,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Workshop:

The science of wellbeing

+

Mindful meditasjon

The science of wellbeing + Mindfulness – hvordan gjøre livet grønnere på din side.
Finnes det en oppskrift på å ha det bedre? Forskning fra bla Yale University sier: JA!

Bli med Kari Ann Egeland på en workshop designet for å gi deg både innsikt og konkrete verktøy for å skape mer indre ro, og håndtere livets motgang bedre.

Hva sier forskning og visdomstradisjonene om hva som gir oss livskvalitet og tilfredshet? Vi har samlet det beste fra forskning, coaching og nevrovitenskap for å gi deg kunnskap og teknikker for å leve mer i den grønne sonen.

Hvorfor mindful meditasjon workshop?

I denne workshoppen vil du få dypere innsikt i hva forskning og visdomstradisjonene har å lære oss om hva som gjør oss mer tilfredse i livet. Vi vil utforske dokumenterte og utprøvde metoder for bedre livsmestring! Bli med på denne workshoppen for å få innsikt i metodene som fungerer for å oppnå:

  • Livsmestring
  • Tilfredshet
  • Indre ro
  • Emosjonell balanse
  • Indre styrke
  • Gode vaner
  • Mindre stress

Vi skal utforske metoder som påvirker oss positivt, og som gjør oss mer motstandsdyktige mot livets ubehagelige sider. Målet er at du får med deg veldokumenterte og praktiske teknikker for å skape en hverdag som er «Grønnere på din side».

Ta med noe å skrive på og med.

Søndag 22. oktober kl. 13.00-15.00

Pris: 450,- (20% rabatt for AYA medlemmer)

Ja, jeg vil delta på denne workshopen!