ayayoga.no | Yoga for menn
15685
page-template-default,page,page-id-15685,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Yoga for menn med Mikkel Dahl Lund

Har du en mann, bror, kjæreste eller venn som er skeptisk til yoga, men trenger det sårt, både for å stresse ned og strekke ut? Da har vi en super nyhet til deg! På kurset Broga: Yoga for menn ønsker vi velkommen til eksklusive klasser for gutta.

Her skal det gjøres yoga på herrevis, tas hensyn til stive hamstrings og trange skuldre, mens vi fokuserer på å utvikle styrke, utholdenhet, fokus, fleksibilitet, balanse og stressmestring. Det første Broga-kurset går over 5 uker, og deltakerne får god tid til å bli kjent med de mest brukte stillingene i dynamisk yoga.

Alt formidles gjennom et upretensiøst lavterskel-opplegg. Det er dyktige Mikkel Dahl Lund, grunnlegger av bedriftsyoga.no og tidligere lærer på HiYoga, som leder deg igjennom klassene, og han gjør dette med lave skuldre og forståelse for at noen av karene på kurset kan være litt skeptiske til det vi driver med.

Kurset går torsdager 02.-30. september kl. 18:00-19:15 og koster kr 1250. Påmelding her:

Ja, jeg vil delta på Yoga for menn!