Yogalærere - ayayoga.no
15158
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15158,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Yogalærere

Johan Hultmann

Tone Torblaa

Ida Marie Wallem

Elin Reitan

Babette Krogh

Anette Åsheim

Kari Ann Egeland

Gry Engemoen Aasland

Grethe Tveitnes-Iversen

Jannicke Engebretsen

Mats Onsum

Mikkel Dahl Lund

Johan Hultmann

Helt siden jeg var barn har jeg elsket å utforske hva det vil si å være et menneske. Denne interessen har gitt meg mange muligheter og flere karrierer. Jeg har bodd og jobbet mange steder i verden – bl. a. som frisør, motedesigner og massesjerapeut. Jeg har jobbet med kommunikasjon og ledelse, og nå er jeg altså yogalærer. Den største lidenskapen har alltid vært å hjelpe mennesker til å føle større glede og frihet.

 

Min første erfaring med yoga var i 1994. Siden den gang har jeg praktisert yoga jevnlig, selv om det ikke var på daglig basis. 10. oktober 2019 var jeg i en yogaklasse hvor jeg under avslutningen lå i savasana og så klart tilbake på livet mitt. Det ble helt tydelig for meg at de periodene hvor jeg praktiserte yoga daglig, var de beste periodene i livet. Alt, fra helse og relasjoner til økonomi, kreativitet, stabilitet, fokus og tilstedeværelse – var bedre med yoga.

 

Jeg bestemte meg for at dette ville jeg dele med andre, og bare 3 timer senere meldte jeg meg på en 200-timers lærerutdannelse ved Atman Yoga School. Det ble starten på et dypdykk inn i en verden av yoga og ayurveda. Etter de første 200 timene ønsket jeg å lære mer. Jeg ville til India, til yoga’ens vugge og roten av ayurveda. I 2022 åpnet India opp etter pandemien og jeg begynte på den videre reisen ved Mathatithu Yoga Ashram i Kerala. Nå, 15 måneder senere, med 4 turer bak meg og 1600 timer lærerutdannelse i India, lever jeg drømmen min.

 

Jeg ser frem til å dele min kunnskap med deg.

Tone Torblaa

Tone oppdaget yoga sent i livet, men nå er praksisen blitt en stor del av hverdagen hennes, ved siden av lærerjobben på Ris Ungdomskole. Denne sjarmerende energibomba fra Kristiansand, Molde og Oslo har i tillegg til læreryrket en allsidig bakgrunn som håndballspiller, eier av High Energy treningsstudio i Kr.sand, SATS-instruktør og diverse treningskurs. Hun bestemte seg for å bli yogalærer etter at hun virkelig fant roen på matta i 2018.

 

Tone var ferdig utdannet RYT200 fra Atman Yoga School i 2019, og har jobbet som vikar og assistent for Maria Fürst i avdelingen på Vinderen siden dette.

 

Spreke Tone sprer energi og glede på timene sine som er dynamiske og flytbaserte. Hun lager en eksotisk atmosfære med kul musikk og groovy vibber i yogasalen, men er likevel oppmerksom på elevene i rommet, og gir nydelige justeringer underveis. La oss bare kalle det «The Tone Torblaa Experience».

Ida Marie Wallem

Ida er en sertifisert Vinyasa, Yin og Aerial yoga lærer (RYT 350) med utdannelse fra Europa og Sørøst Asia.

Hun ønsker å dele sin kjærlighet for yoga, og hjelpe personer å stryke sin tilknytning til kropp, sjel og sinn.

Ida underviser energiske og lekne vinyasa klasser med fokus på tilstedeværelse, som vil gjøre deg oppløftet og glad. Hennes Yin klasser er beroligende og energisk forløsende.

Ida ønsker å skape et trygt rom for elever å fordype sin praksis, og vil støtte dem videre i deres yogareiser.

Elin Reitan

Elin Reitan er en blid, stødig og rolig yogalærer vi gleder oss over å ha i hus. Hennes første møte med yoga var i 2000, da hun deltok på et kurs i Ashtanga-yoga. I 2016 oppdaget hun Vinyasa-yoga, og startet en daglig praksis.

 

Tre år senere utdannet trønderjenta seg til å bli Vinyasa-lærer (RYT200) gjennom Atman Yoga School. Nå er hun også sertifisert lærer innenfor Restorative Yoga og Yoga Nidra fra samme skole.

 

Elins timer kjennetegnes av dynamiske og kreative sekvenser, med fokus på gode overganger og et mål om å få studentene til å føle en dypere kobling mellom pust og bevegelse.

 

Fra før av er hun utdannet innen økonomi, journalistikk og kommunikasjon, og kombinerer for tiden sin lidenskap for å undervise yoga med coaching og frilansoppdrag.

Babette Krogh

Babette Krogh er en karismatisk energibunt som begynte å undervise på High Energy i Oslo på slutten av 80-tallet! Trening, idrett og velvære har alltid vært en stor del av livet hennes. I dag er Oslo-jenta en svært erfaren Ashtanga-lærer med nærmere 20 års yogapraksis bak seg. Hun begynte med yoga hos Pernille Bønkan i 2003, og fullførte yogalærerutdanningen til Alexander Medin på Puro Yoga ni år etter.

 

Siden den gang har hun undervist utallige yogaklasser rundt omkring, men hjertet hennes banker litt ekstra for gangsteryogaen hun underviser på Ila kretsfengsel. Gangsteryoga er et idealistisk prosjekt som fremmer bedre psykisk og fysisk helse blant mennesker som sitter i fengsel eller sliter med rus og har mistet retningen i livet.

 

Hos oss skal Babette primært undervise Ashtanga til deg som kjenner denne yogaformen fra før av. Hun har en pedagogisk og inkluderende undervisningsstil, og hjelper til der det trengs med fysiske og verbale justeringer.

Anette Åsheim

Anette, som er tidligere profesjonell sanger, oppdaget yoga og pustens kraft allerede i barne- og ungdomsårene gjennom sang og stemmebruk.
Hun tok lærerutdannelse i vinyasa yoga og restorative yoga ved Yoga Vida, Manhattan.

 

I 2015, året hun ble mamma for første gang, ble hun dypt engasjert i kvinnehelse, og hun bygget på utdannelsen hos Oslo Yoga hvor hun utdannet hun seg til barselyogalærer og yogalærer for barn, og noen år etter til gravidyogalærer hos Cathrine Mathiesen.

 

Hun har siden undervist yoga med et feminint fortegn og brenner stort for en praksis som tilpasses kvinnen og hennes livsfaser. 
Hvorfor hadde ikke flere snakket om barseltiden og hvordan man best kunne forberede seg på den?  Hvorfor handlet alt etter fødsel mest om babyen, mens den sårbare mammaen ble glemt? Her var det store hull som måtte tettes.

 

Anette underviser også barsel- og gravidyoga hos MamaYoga på Grünerløkka.

Kari Ann Egeland

Indre ro, tilstedeværelse og balanse er noen stikkord for Kari Ann`s undervisning. 
Hun er utdannet yogalærer fra India, og første teacher training ga såpass mersmak at det siden er blitt en kontinuerlig reise innenfor yoga, mindfulness, meditasjon og buddhistiske tradisjoner.
Etter at hun hoppet av en karriere i finans i 2018 har hun jobbet fulltid som life-coach og yogalærer, og hun holder jevnlig kurs i mindfulness og meditasjon.  

Gry Engemoen Aasland

Gry Engemoen Aasland fullførte Aya Yogas yogalærerutdanning høsten 2021, og er nå klar for å undervise egne klasser hos oss.

Grethe Tveitnes-Iversen

Grethe Tveitnes-Iversen, grunnlegger og eier av Aya Yoga i Oslo. Hun prøvde yoga første gang i 2002, men det var ikke før hun møtte Maria Fürst at hun virkelig fikk lidenskap for yoga, og en mer dedikert praksis. I 2021 tok hun RYT200 Vinyasa, og siden har hun tatt 30 Hour Restore + Yoga Nidra Teacher Training med Atman Yoga school.

I dag underviser hun Hot yoga og Vinyasaklasser med fokus på core hvor hun avslutter med restorative stillinger. «Jeg opplever at alle trenger restorative yoga i en travel hverdag, men vi er ikke like flinke til å prioritere det, og det er ikke alltid så mye som skal til.»

Jeg brenner for å gi alle muligheten til å finne sin yogaform og en luke i hverdagen til å gjøre noe godt for seg selv.

Jannicke Engebretsen

Jannicke er sertifisert yoga instruktør fra Aya Yoga / Yoga Garden (San Francisco), i tillegg til utdannelse innen Holistic Yoga Flow (Inner Dimension Academy, Travis Elliot). Jannicke startet med yoga i 2012. Fra før har Jannicke jobbet som aromaterapeut og hudpleier.

 

Hun elsker yoga – ikke bare for den fysiske styrken det gir – men også for hva yoga gjør med psyken. Alt dette henger sammen. Jannicke har alltid hatt interesse i kosthold og trening, samt med fokus på mennesket som en helhet. Naturen står sentralt hos Jannicke og liker særlig godt sammenhengen på hvordan yoga og naturen kobles sammen som en helhet.

 

Jannicke har mest fokus på flexibility yoga og vinyasa, og vil sørge for at du både blir smidigere og får mer styrke. Hun har et utrolig smittende vesen og ser frem til å gjøre yoga med deg!

Mats Onsum

Etter årevis med konkurranseidrett ble Mats Onsum introdusert til yoga i 2011; en treningsform og vitenskap der hele mennesket er tatt i betraktning, der det ikke handler om å vinne over en ekstern motstander, men å utforske og utfordre seg selv for å vokse og blomstre som menneske. I 2014 gjennomførte han sin første av tre yogalærerutdanninger, og har undervist på heltid siden 2016.

 

For Mats handler det å formidle yoga om å balansere lek og disiplin, kontroll og overgivelse, styrke og mykhet, seriøsitet og humor. Som lærer ønsker han å hjelpe mennesker i ulike aldre og livssituasjoner med å utforske sitt eget vesen gjennom yoga; å oppnå økt kroppsbevissthet, tilstedeværelse og kontakt med egen pust, og på den måten skape et solid fundament for utforsking av kropp, sinn og følelser – og koblingen mellom disse.

Mikkel Dahl Lund

Den sjarmerende Oslo-gutten Mikkel begynte som ski-lærer allerede som 16 åring. 8 år og utallige studier innen psykologi, filosofi, hinduisme og litteratur senere, ble han utdannet Ashtanga-lærer av Alexander Medin. Siden har han undervist yoga. Han har også assistert Basia Lipska Larsen på hennes yogalærerutdanninger. Siden 2018 har den driftige Oslo-gutten viet mesteparten av praksisen sin til berdriftsyoga.no, et firma han driver og eier mesteparten av selv.

 

Mikkel er imøtekommende og bruker humor, i tillegg til tradisjonell pedagogikk, i undervisningen for å demystifisere det vi driver med på yogamatten. Han lager en lun stemning der folk føler seg sett og ivaretatt.

Nyutdannende lærere fra AYA Teacher Training høsten 2021