Bedriftsavtale - AYA Helse
19038
page-template-default,page,page-id-19038,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Bedriftsavtale

Ta vare på dine ansatte og gi de tilbud om muskel- og leddbehandling i arbeidstiden!
Vi tilbyr gunstige bedriftsavtaler.

Hver dag blir de fleste av oss sittende i lange perioder foran datamaskinen. Dette kan føre til muskelstivhet, ubehag og nedsatt produktivitet. Muskel- og leddbehandling hjelper dine ansatte med å løse opp i spenninger, øke fleksibiliteten og redusere risikoen for smerter. Ved å tilby denne tjenesten i arbeidstiden, viser du at ansattes helse og trivsel er høyt prioritert.

34% av legemeldt sykefravær (2. kvartal 2023) skyldes muskel,- og skjelettIidelser (kilde, NAV). Dette er den absolutt vanligste grunnen til sykefravær.

I 2020 kostet det i snitt en arbeidsplass 17 000,- å ha en ansatt sykemeldt i 1 uke. Estimatet er bare ekstrakostnader, dvs. produksjonstap og eventuelle utgifter til vikar, overtid el. I tillegg må arbeidsgiver fortsatt betale løpende faste utgifter, som forsikringer, arbeidsgiveravgift og pensjonsinnbetalinger for sykmeldte medarbeidere. (Kilde, NHO)

Muskel- og leddbehandling på jobb gir de ansatte en mulighet til å ivareta sin egen helse midt i en hektisk arbeidsdag.

Hvordan kan en bedriftsavtale se ut:
Bedriftsbesøk

Vi kommer til fast tidspunkt så ofte dere ønsker (f.eks ukentlig, hver. 14 dag el. 1 gang i mnd).

Vår terapeut stiller med behandlingsbenk, alt utstyr og forsikringer.

Dere stiller med egnet rom for behandling.

Behandlingen skreddersys for å møte individuelle behov. Noen har kanskje akutte plager, mens andre ønsker en forebyggende karakter på behandlingen. Behandlingen inkluderer eksempelvis massasje, stretching, leddjustering og råd om ergonomi og treningsøvelser. 

Klinikkbesøk

Bedriften har en klippekortløsning der de ansatte selv booker behandling etter eget ønske ved vår klinikk.

Ved en slik avtale vil bedriften selv kunne velge om de vil dekke hele eller deler av prisen for behandlingen.

Høres bedriftsavtale interessant ut?

Ta kontakt på post@ayahelse.no eller 21 65 04 65 for en gratis testbehandling eller uforpliktende tilbud.

Våre terapeuter (naprapat/osteopat) har selvfølgelig også avtale med alle forsikringsselskapene som tilbyr våre behandlinger i sine helseforsikringer. Les mer om det her.
Les mer om AYA Helse her.