Helseforsikring - AYA Helse
19016
page-template-default,page,page-id-19016,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Helseforsikring

Har du helseforsikring privat eller på jobben?

I dag er det veldig mange som har helseforsikring enten privat eller via arbeidsplassen sin. Alle forsikringsselskapene som tilbyr helseforsikring dekker behandling hos naprapat og osteopat. Antall behandlinger varierer fra 5 til 24 behandlinger i året.

Har du en slik forsikring tar du kontakt med ditt forsikringsselskap via e-post, telefon eller deres app.

Vi har avtale med alle de store forsikringsselskapene og de vil da sende oss en betalingsgaranti, slik at vi fakturerer de direkte og du slipper å tenke på betaling eller refusjon. Ta kontakt med oss om du har behov for hjelp.

Ofte stilte spørsmål:
Hva må jeg gjøre før jeg bestiller time?

Det er viktig at du oppretter sak med forsikringsselskapet ditt i forkant av besøket. Forsikringsselskapene dekker som oftest ikke for behandlinger som er gjennomført før en sak er meldt inn.

Hvor lang tid tar det?

Det varierer fra selskap til selskap, men som oftest får du svar innen et døgn. Hos noen av forsikringsselskapene oppretter du selv sak i deres app.

Hvordan bestiller jeg time?

Det kan du enten gjøre direkte med oss (telefon/online booking), via ditt forsikringsselskap sin app, eller snakk med forsikringsselskap så kan de sette opp en avtale med oss. Velg 1. gangskonsultasjon om du benytter vår online booking.

Kan jeg få faktura?

Vi fakturerer forsikringsselskapet direkte, så du slipper å tenke på betaling.

Må jeg legge ut?

Nei, det trenger du ikke, men i noen tilfeller må du betale egenandel. Den betaler du på stedet med Vipps, kort (VISA/Mastercard) eller kontant.

Kan jeg få kvittering?​

Ja, vi kan sende deg kvittering på mail etter hver behandling, eller du kan få samlekvittering for et gitt tidsrom (måned/år).

De vanligste forsikringsselskapene:
  • Storebrand
  • If og Vertikal Helse
  • Fremtind
  • Falck
  • Avonova Insurance
  • DNB
  • Protector
  • Codan
  • Eika
Dersom din arbeidsplass ikke har helseforsikring kan dere tegne en bedriftsavtale med oss. Ved en slik avtale kan for eksempel bedriften betale hele eller deler av behandlingen. Les mer om bedriftsavtale her.
Bestill time her