Betingelser og vilkår - ayayoga.no
17514
page-template-default,page,page-id-17514,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Betingelser og vilkår

Vennligst les gjennom vilkårene og betingelsene på nettsiden vår grundig før du melder deg på. Når du melder deg på som student ved Aya Yoga AS, godtar du vilkårene og betingelsene som er angitt i dette dokumentet.

Generelt

 1. Alle kjøp av tjenester (klasser, workshops, klippekort, arrangementer, etc) refunderes normalt ikke (se vilkår under Klassekanselleringer og bestillingsetikette).
 1. Kjøp av produkter refunderes kun i ny og ubrukt stand inntil 14 dager etter kjøp.
 1. Alle studenter må ha en unik nettkonto knyttet til en unik e-postadresse. Venner og familiemedlemmer kan ikke dele samme e-postadresse.
 1. Betaling må gjøres ved bestilling. Ingen studenter vil få lov til å melde seg på en klasse, workshop eller et arrangement som er ubetalt med mindre det er en gratis eller donasjonsbasert klasse. Ubetalte klasser eller medlemskapsbetalinger vil bli trukket i ettertid.
 1. Klippekort har en gyldighet på 12 måneder fra kjøpsdato.
 1. Aya Yoga er ikke ansvarlig for oppbevaring av dine personlige eiendeler.
 1. Aya Yoga tar vare på gjenglemte eiendeler/gjenstander i 3 måneder. Etter dette vil de bli donert bort eller kastet.
 1. Det er studentens ansvar å varsle lærere om tidligere skader, sykdommer eller forhold som kan påvirke deres praksis.
 1. Klasser på Aya Yoga kan være fysisk anstrengende og du deltar frivillig i dem med full kunnskap om at det er risiko for personskade eller tap av eiendeler.
 1. Du vil følge alle instruksjoner gitt til deg av våre lærere, og du erkjenner at enhver unnlatelse av å gjøre dette vil være på egen risiko og kan forårsake skade.
 1. Når du deltar på klasser hos Aya Yoga, godtar du at verken du, dine arvinger, overdragere eller juridiske representanter vil saksøke eller fremsette andre krav av noe slag mot Aya Yoga eller dets medlemmer for personskade, skade på eiendom/tap eller urettmessig død, enten forårsaket av uaktsomhet eller annet.
 1. Aya Yoga forbeholder seg retten til å nekte adgang om ikke overnevnte vilkår overholdes.
 1. Prisene kan øke fra tid til annen for å reflektere økninger i kostnader og utgifter.
 1. Vilkår, betingelser og gebyrer kan endres uten forvarsel.
 1. Ved å delta på en klasse godtar du automatisk vilkårene ovenfor.

Klassekanselleringer og bestillingsetikette

 1. Avbestilling av workshop og andre arrangementer må gjøres 14 dager før start av den reserverte workshopen eller arrangementet. Dersom du ikke deltar eller avbestiller mindre enn 14 dager før starttidspunkt, vil du bli belastet fullt ut for workshopen og vil ikke kunne bruke kreditten til en fremtidig workshop.
 1. Klipp på klippekort refunderes ikke om eleven ikke kansellerer etter gitte frister, eller om en ikke benytter seg av klassen.
 1. Vennligst meld deg av hvis du ikke kan delta på en klasse eller workshop for å gjøre plassen din tilgjengelig for andre.

Yogaklasser

 1. Utstyr å ta med: Matte og håndkle. Hvis du ikke har matte, har vi et begrenset antall yogamatter å låne ut.
 1. Ingen sko er tillatt i yogastudioet.
 1. Ingen mobiltelefoner er tillatt i yogastudioet.
 1. Vennligst sjekk Trivselsregler på forhånd.

Introduksjonstilbud

 1. Våre introduksjonstilbud er kun tilgjengelige for splitter nye studenter, uansett hvor lenge det er siden du har vært på en time på hos Aya Yoga.
 1. Kun én per elev er tillatt.
 1. Alle kampanjer er ikke-overførbare, kan ikke refunderes og kan ikke deles.
 1. Kunder som oppdages å kjøpe introduksjonstilbudet mer enn én gang vil bli belastet for eventuelle ekstra klassekostnader de måtte ha pådratt seg.

Månedlig automatisk fornyelse av medlemskap

 1. Månedlige automatiske fornyelser kan ikke deles med andre.
 1. Du vil bli belastet den avtalte prisen samme dato i hver måned for automatisk fornyelse.
 1. Medlemsavgiften vil automatisk bli belastet kredittkortet ditt.
 1. Du kan oppdatere eller endre kredittkortet ditt på nettkontoen din eller i studio.
 1. Medlemskap har 12. måneders bindingstid om ikke andre vilkår er angitt.
 1. Automatiske fornyelser kan ikke fryses med mindre du har et notat fra en lege eller at andre vilkår gjelder for ditt medlemskap. Din påfølgende månedlige automatiske betaling vil forskyves med et tilsvarende antall kalenderdager. Forespørsler om pause må gjøres skriftlig ved å sende en e-post til hei@ayayoga.no. Det kan ta 72 timer å behandle forespørselen.
 1. Din automatiske fornyelse kan kanselleres med 1. måneds oppsigelsestid når som helst etter utløpt bindingstid ved å sende en e-post til hei@ayayoga.no. Hvis du avbryter, kan du miste den eksisterende prisen. Det kan ta 72 timer før vi mottar og behandler kanselleringsforespørselen din.
 1. Hvis din månedlige automatiske betaling mislykkes av en eller annen grunn, kan medlemskapet ditt kanselleres og/eller du kan bli pålagt et gebyr.
 1. Det er ditt ansvar å sørge for at det er nok midler tilgjengelig for å dekke den månedlige automatiske belastningen. Skulle en betaling avvises av en eller annen grunn, forbeholder Aya Yoga seg retten til å behandle betalingen når som helst for å gjøre opp eventuell gjeld.
 1. Aya Yoga er ikke ansvarlig for ytterligere bankgebyrer som du måtte pådra deg fra banken din. Bankgebyrer er under vilkårene og betingelsene i kontrakten som ligger mellom deg og banken din.
 1. Hvis automatisk betaling mislykkes for 2 betalinger eller mer, kan Aya Yoga kansellere medlemskapet ditt.
 1. All kontogjeld må gjøres opp før kansellering av medlemskap kan fullføres.
 1. Vi forbeholder oss retten til å si opp medlemskap om vilkår ikke overholdes.

Personvernerklæring

Vennligst les nøye.

Hvem er vi?

Aya Yoga AS

Nettside: www.ayayoga.no

E-post: hei@ayayoga.no

Org.nr.: 915 476 902

Hvilken informasjon samler vi inn og hvor lagres den?

Personlig informasjon:

 

 1. Ditt fornavn, etternavn, telefonnummer (valgfritt) og e-postadresse som du har oppgitt ved å kontakte oss via hei@ayayoga.no.
 • Denne informasjonen er lagret i:
  • Hvis du har gitt oss ditt fornavn, etternavn, e-postadresse og telefonnummer ved å sende mail til hei@ayayoga.no, lagres informasjonen din lokalt hos AYA Yoga AS.
  • Din informasjon kan bare nås av Aya Yoga AS.
 1. Ditt fulle navn, adresse, mobiltelefon, e-postadresse, nødkontaktnavn og telefonnummer, og fødselsdato, oppgitt av deg når du registrerer deg for å planlegge og kjøpe klasser hos Aya Yoga.
  • Denne informasjonen lagres på YOGO. Den brukes som en måte å kontakte deg på om kontoproblemer og kampanjer, og som et middel til å yte trygg service til deg.
  • Din informasjon kan nås av Aya Yoga på enhver forespørsel.
  • Hvis du ønsker at noen av opplysningene dine skal slettes, send en e-post til hei@ayayoga.no
  • Du kan bli bedt om å lagre kredittkortinformasjonen din. Dette vil være helt frivillig og brukes til å lettere selge deg tjenester fra Aya Yoga AS.
  • Hvis du abonnerer på den månedlige automatiske fornyelsen, vil du bli bedt om å gi samtykke til å lagre kredittkortinformasjonen din for fremtidig fakturering. Skulle du noen gang avbryte din automatiske fornyelse, kan du sende en e-post til hei@ayayoga.no for å slette kontoinformasjonen din.

 

All slik informasjon er strengt beskyttet og brukes kun til å levere innholdet og produktene brukeren har registrert seg for eller kjøpt. Denne informasjonen brukes aldri til andre formål og deles aldri med tredjeparter til eget bruk. Disse dataene kan slettes på forespørsel fra forbrukeren så lenge de er i samsvar med den undertegnede kontrakten.

Leverandører som samler inn informasjon:

Aya Yoga AS, bruker noen leverandører for å drive som en bedrift. Disse inkluderer:

 1. YOGO for å opprette konto, planlegge klasser, foreta kjøp og samle inn automatiske betalinger.
 1. Aya Yoga-teamet for å lage e-poster og kampanjer.
 1. WordPress som vert for vårt nettsted.
 1. Sosiale medier som Facebook og Instagram.
 1. Vipps og andre betalingsløsninger for å sikre betalingsinformasjon.

 

AYA Yoga AS deler ikke informasjonen din med disse leverandørene. Informasjon vil kun bli gitt til disse av deg for å registrere deg på disse nettstedene. Informasjonen som samles inn av disse leverandørene, lagres av dem.

Individuelle rettigheter:

Som forbruker av produkter og tjenester som tilbys av Aya Yoga AS, har du rett til:

 • Tilgang til dine personlige data – for å vite hvilke data som er lagret hvor.
 • Å korrigere personopplysninger der de er uriktige eller ufullstendige.
 • Å slette personopplysninger så lenge det ikke er nødvendig å opprettholde den signerte kontrakten din.
 • Begrenset behandling av personopplysninger i samsvar med din undertegnede kontrakt.
 • Klage til en tilsynsmyndighet.
 • Trekke tilbake samtykket når som helst med mindre å gjøre det strider mot det som er avtalt i din signerte kontrakt.
 • Protestere mot behandling i samsvar med din undertegnede kontrakt.

Anonym brukshistorikk (ikke-personlige data)

Denne informasjonen er strengt begrenset til historien til aktiviteter du deltar i mens du er på siden vår. Den inkluderer IKKE noen personlig identifiserbar informasjon.

Formålet med denne informasjonen er å forbedre opplevelsen din.

Det er en liten delmengde av denne historien som vi bruker med tredjeparter, for eksempel Google eller Facebook, med det formål å måle og forbedre effektiviteten til reklamekampanjer.

Noen av disse tredjepartene samler slik informasjon på mange nettsteder. Dette lar dem identifisere brukere som er mer sannsynlig å være interessert i spesifikke tilbud som mote, sport, utdanning og så videre. Se personvernreglene til Google og Facebook for mer informasjon.

Hva er informasjonskapsler og hvordan bruker vi dem?

Informasjonskapsler: Som mange andre kommersielle nettsteder, bruker nettstedet vårt standardteknologier kalt «informasjonskapsler» og klare GIF-er for å samle informasjon om hvordan nettstedet vårt brukes. En informasjonskapsel er en liten datatekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinens harddisk (hvis nettleseren din tillater det) som senere kan hentes for å identifisere deg for oss. Informasjonskapsler ble utviklet for å hjelpe et nettsted å gjenkjenne en brukers nettleser som en tidligere besøkende og dermed lagre og huske eventuelle preferanser som kan ha blitt angitt mens brukeren surfet på nettstedet. En informasjonskapsel kan ikke leses av et annet nettsted enn det som satte informasjonskapselen. En informasjonskapsel kan ikke overføre et datavirus eller fange opp noen av personlig identifiserbar informasjon. Det finnes måter å slå av informasjonskapsler på datamaskinen din. Hvis du gjør dette, kan det påvirke opplevelsen din på nettsteder.

Ansvarsfraskrivelse

Denne policyen kan endres når som helst etter Aya Yogas skjønn. Hvis vi skulle oppdatere denne policyen, vil vi legge ut oppdateringene til denne siden på nettstedet vårt. Denne policyen ble revidert mars 2023.

For mer informasjon, for å sende inn en klage, stille spørsmål eller slette dataene dine, vennligst kontakt:

Grethe Tveitnes-Iversen, grethe@ayayoga.no eller hei@ayayoga.no