Julegavetips - AYA Yoga
18837
page-template-default,page,page-id-18837,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Våre beste julegavetips!

Gi yoga til jul!

Hos oss finner du alt fra gavekort, ulike yogakurs og kjente merker innen yogamatter til deilige leggvarmere og kroppsprodukter fra Karmameju. Kom innom oss i studio på Lilleaker for hyggelig shopping i harmoniske omgivelser.

Du finner oss på Lille CC, 2. etg, Lilleakerveien 14, 0283 Oslo

Velkommen!

Ny til yoga? Eller litt usikker på stegene i Solhilsen A og B? Vi holder 4 ukers nybegynnerkurs hvor én lærer alt man trenger for å forstå teknikken bak Vinyasa-yoga.

Nybegynnerkurs
Pris kr. 1000,-

Norsk produserte leggvarmere i 100% alpakka-ull. Finnes i sort, koks grå, gråmelert, beige, brun, off-white og marine blå.

Løvøens Lam leggvarmere
Pris kr. 499,-

Nysgjerrig på yoga? Vi holder 4 ukers nybegynnerkurs for menn. Her bygges timene opp etter typiske herreplager som for eksempel stive hamstrings, rygger, skuldre og hofter.

Broga – Yoga for menn
Pris kr. 1000,-

Hva med en fantastisk kroppsolje, salt bodyskrubb, tørrbørste eller kanskje en deilig håndkrem. Du finner et stort utvalg i vår butikk.

Karmameju
Deilige kroppsprodukter

Lykkelig er den som har varme føtter. Ullsokker med cashmere.

Ullsokker fra TirillM
Pris kr. 159,-

Start året med en mental detox for mer klarhet og bedre tilgang til dine indre ressurser. Forskning viser at vi presterer bedre, og ikke minst føler oss bedre med mindfulness meditasjon.

Mindfulness meditasjonskurs
Pris kr. 1650,-

Vi har stort utvalg av yogamatter til alt fra nybegynner til mer erfaren, egne matter til Hot yoga og reisematter. Våre merker: Manduka, Casall, Lululemon, Moonchild.

Yogamatte
Fra kr. 599,-

Hva med en fin stropp rundt yogamatten når du er på farten. Vi har et stort utvalg i vår butikk. Våre merker: Tøyenstæsj, Manduka, Lululemon, Moonchild.

Mattestropper
Fra kr. 250,-

Å trene pilates jevnlig vil gi en jevnt trent kropp, noe som forhindrer skader ved at ingen muskler blir overtrent eller undertrent. Her er det fokus på styrke, smidighet og balanse.

Pilateskurs
Pris kr. 2200,-

Deilig morgenkåpe fra Karmameju i myk og varm fleece i tidløs design. Finnes i grå, koksgrå og beige.

Karmameju morgenkåpe
Pris kr. 1539,-

Gi et gavekort som kan brukes på workshop, kurs, drop-in klasser, online yoga, klippekort eller i shopen vår. Vi sender deg et fint gavekort på e-post, i posten eller du kan hente det i studio.

Gavekort AYA Yoga
Valgfritt beløp

Gi et gavekort som kan brukes hos AYA Helse. Der finner du naprapat, osteopat, ernæringsterapeut og massasjeterapeut. Vi sender deg et fint gavekort på e-post, i posten eller du kan hente det i studio.

Gavekort AYA Helse
Valgfritt beløp
Les mer om vår butikk.
Se flere av våre kurs.