Velkommen til Aya Yoga. Vår misjon er å tilby deg en spennende, lærerik og transformerende yogareise! 

Vårt yogastudio

Aya Yoga holder til på «Lille CC» som ligger rett nedenfor CC Vest. Her er det 2 yogasaler som også kan slås sammen til en stor sal ved spesielle anledninger. Begge salene har infrarød varme i gulvet. Den minste salen har i tillegg infrarød varme i taket. Her blir det hot yoga. Vi har også garderober med dusj, loungeområde og en superfin yogabutikk.

 

Her finner du et bredt yogatilbud som dekker de fleste behov og nivåer, alt fra dynamiske vinyasa- og ashtanga-klasser, til mer avslappende yin- og restorativ yoga. I tillegg blir det forskjellige kurs, workshops, privattimer og etterhvert spesialtimer til barn, ungdom, gravide, menn og eldre, samt yogareiser til deilige destinasjoner. 

Velkommen til yoga på Lilleaker.
Kvartetten bak Aya Yoga, fra venstre Grethe Tveitnes-Iversen, Vibeke Klemetsen, Maria Furst og Tanja Angelsen Berg

Om oss

Tanja Angelsen Berg og Grethe Tveitnes-Iversen står bak ideen og konseptet til Aya Yoga. De har fått med seg Maria Fürst og Vibeke Klemetsen på laget. Sammen skal vi sikre et profesjonelt, variert og spennende yogatilbud av høy kvalitet.

 

Grethe er daglig leder og ansvarlig for butikkene hos Aya Yoga. Hun prøvde yoga første gang i 2002 og har vært fast elev hos Maria Fürst siden 2014 g har også drevet butikken i studioet på Vinderen. Grethe har bakgrunn fra design, både grafisk, tekstil og interiør, og har skapt den deilige atmosfæren i begge studioene.

 

Maria er fagansvarlig for yoga. Hun oppdaget yoga da hun bodde i San Fransisco og har undervist siden 2014. I 2017 utga hun boken «YOGA – din vei til balanse, flyt og styrke». Hun er utdannet journalist og har flere sertifiseringer innen yoga som terapeutisk yoga, barneyoga, gravidyoga, hotyoga, yogafilosofi og sekvensering.

 

Vibeke er lidenskapelig opptatt av yoga, trening og helse. Hun er ansvarlig for ashtanga hos Aya Yoga. Vibeke er ikke bare en av Norges mest erfarne yogalærer, hun er også forretningskvinne, medeier av det norske klesmerket Run & Relax, influenser, modell og forfatter av en rekke bøker .

 

Tanja har praktisert yoga siden 2006 og undervist siden 2015. Tanja har hatt ansvar for merkevare, kommunikasjon og konseptet til Aya Yoga. Til daglig jobber hun som markedssjef i Circle K, og er like lidenskapelig opptatt av markedsføring som hun er av yoga.

Trivselsregler

  • Vi anbefaler at du praktiserer yoga barbeint og med klær som gjør at du kan bevege deg lett. Med sokker kan du lett skli på matten i enkelte øvelser.
  • Unngå å spise 1-2 timer før timen. Mange øvelser vil være ubehagelige med full mage.
  • Prøv å unngå å drikke i timene. Drikk heller godt før og etter timen. Dette gjelder ikke i hot-timene.
  • Unngå sterk parfyme, håndkrem eller bodylotion. Husk god hygiene for alles trivsel.
  • Møt presis til timen, skru av lyden på mobilen og ikke prat høylytt inne i salen. Mange bruker denne tiden på å roe ned og vende oppmerksomheten innover.
  • Lytt til kroppen og pusten din. Respekter dine grenser og være tålmodig når du beveger kroppen inn i posisjoner den ikke er vandt til. Må du holde pusten for å greie en øvelse har du gått for langt.
  • Dersom du skader deg eller får vondt undertimen, gi beskjed til læreren.
  • Låner du matte hos oss så husk å vaske den godt etter bruk. Vi har vaskemidler som du kan låne etter timen.
  • Gi beskjed til yogalæreren om du er ny, er gravid eller har noen skader. Da kan vi legge til rette for deg.
  • Husk at du når som helst kan ta en pause i timen. Legg deg i barnets posisjon eller sitt på knærne med hodet hevet i hot yoga.
Hos Aya Yoga har vi klokketro på at yoga passer for alle. Vi hjelper deg gjerne i gang. De fleste yogatimene hos oss er åpne for nybegynnere. Snakk gjerne med oss i resepsjonen om du trenger hjelp til å  velge klasser som passer dine behov og ønsker.

.