Bursdagsuke - AYA Yoga
19385
page-template-default,page,page-id-19385,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Bursdagsuke

AYA fyller 4 år og du er invitert!
PROGRAM
Uke 9

Mandag: Karmameju er i studio – handler du produkter herfra i løpet av uken er du med i trekningen av en deilig Mount Everest badekåpe! Trekkes mandag i uke 10. Kjøp 2 produkter og du får en ACTIVATE Scalp Brush i gave.

Vi serverer kake på seniorklassen.

Tirsdag: Aya Helse: Naprapat, osteopat og ernæringsterapeut er til stede i studio og du kan få 15 min gratis konsultasjon av ernæringsterapeut – kontakt Marit på marit@ayahelse.no.

Booker du 1. gangskonsultasjon hos ernæringsterapeut innen 8. mars får du 20% rabatt. Bestill time her.

Kjøper du 1. gangskonsultasjon hos naprapat eller osteopat innen 3. mars får du med en gratis oppfølgningstime (kan ikke kombineres med andre tilbud). Book time her.

Torsdag: Celebration class med Ida, Elin, Tone og Johan – her blir det gøy og etterpå feirer vi 4 år!

Les mer om klassen og feiringen her.

Kampanje på medlemskap!

Fredag: Vi serverer frokost etter morgenklassen.

Lørdag: Det blir deilig Smootie etter formiddagsklassen, og til familieyoga blir det kake og ballonger!

Gjennom uken trekker vi fine premier fra Run&Relax, Moonchild, State of Mind og Karmameju til heldige vinnere som har vært på klasser, og kanskje dukker det opp andre overraskelser underveis!

Vi håper å se deg – velkommen til feiring!