Pilates - AYA Yoga - Lilleaker
19732
page-template-default,page,page-id-19732,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Pilates With Props

Ta Pilates treningen din til nye høyder med å utfordre deg selv med utstyr som Magic Circle og Thera Bands!

Onsdager kl. 17:30 – 18:30 tar vi med utstyr inn i salen!

Magic Circle er et allsidig og effektivt redskap i Pilates-treningen som kan hjelpe deg med å oppnå en sterkere, mer balansert og fleksibel kropp. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, kan integrering av Magic Circle i treningsrutinen din gi mange fordeler og forbedre din generelle treningsopplevelse. Du kommer raskt til å forstå hvorfor den heter Magic Circle!

Ved å inkludere Thera Bands(Strikk) i din Pilates-treningsrutine, kan du oppnå en mer allsidig og effektiv trening som ikke bare styrker musklene dine, men også forbedrer fleksibilitet, balanse og kroppskontroll. Dette gjør det til en ideell metode for alle som ønsker å oppnå en sterkere, mer smidig og sunnere kropp.

Er du klar? Det er Michelle!

Kurset passer for alle!

Er du AYA medlem er disse klassene inkludert i ditt medlemskap – meld deg på som en vanlig klasse. Påmelding for medlemmer åpner 1 uke før klassen starter.

Når er Pilates With Props?

Onsdager 21. august – 16. oktober kl. 17:30 – 18:30 (8 ganger – ikke høstferien / uke 40)

Pris kr. 2200,-

Ja, jeg vil være med på Pilates With Props!