ayayoga.no | Søndagsretreat med Ingebjørg Vesaas
15796
page-template-default,page,page-id-15796,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Søndagsretreat med Ingebjørg Vesaas

I denne urbane miniretreaten ligger hovedfokuset på å dempe aktiviteten både i kropp og sinn, og å utforske hvordan man kan bruke pusten som redskap for å roe nervesystemet. I første del av retreaten vil Ingebjørg undervise Restorative yoga – som er avslapning satt i system – der vi ligger lenge i støttede stillinger og jobber med dyptgående og avspennende pust for å bevare roen.

Pusten er et svært viktig redskap i yoga. Vi bruker lange og dype pust når vi praktiserer, med pust helt ned i bunnen av lungene. Dette gir god tilgang til oksygen for musklene. Det er viktig å huske at muskler som strekkes også trenger økt tilførsel av oksygen. Dyptgående og rolig pust senker produksjonen av stresshormoner i kroppen. Dette bidrar til økt ro på sikt.

Siste del av retreaten består av en 30-minutters Yoga Nidra. Dette er en form for dybdeavspenning der man vipper mellom søvn og våkenhet, og dermed kommer i kontakt med underbevisstheten. Du kommer til å føle deg totalt avslappet etterpå.

Dato: Søndag 24.april kl. 12.00-14.30

Pris: 600,- (medlemmer kr. 480,-)

Ja, søndagsretreat med Ingebjørg vil jeg delta på!