Vinyasakurs - ayayoga.no
15624
page-template-default,page,page-id-15624,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Vinyasakurs med Maja Grythe

Nysgjerrig på Vinyasa yoga?

Meld deg på lærerikt intro kurs med Maja Grythe.

Maja vil lære deg de viktigste fysiske og filosofiske prinsippene bak Vinyasa Yoga – en moderne flytbasert, dynamisk yoga. I dette kurset kommer du til å lære grunnstillingene som brukes i vinyasa-klasser, samt den viktige pusteteknikken Ujjayi. Samtidig skal du få øvet deg godt på overgangene som binder de enkelte stillingene sammen til flytende sekvenser. Kurset anbefales på det varmeste dersom du er ny til flow yoga!

Maja har tidligere drevet studioet Raw Yoga i Oslo og underviser nå blant annet Hot Yoga hos oss. Hun er utdannet Vinyasa-lærer fra Costa Rica. Hennes bakgrunn som danser gjør Maja til en god pedagog med glimrende anatomisk forståelse, og hun underviser på en behagelig og rolig måte.

Kurstid:

Torsdager kl. 19:45-21:00.

6 ganger (minus Kristi Himmelfartsdag)

Meld deg på her:

Ja, Vinyasakurs med Maja blir jeg med på!