8. mars med Elena Anastasia og levende musikk - AYA Yoga
19332
page-template-default,page,page-id-19332,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

8. mars med Elena Anastasia

og levende musikk

Velkommen til en inspirerende kveld på AYA Yoga hvor vi feirer den internasjonale kvinnedagen med yoga, meditasjon og live musikk.

Bli med oss på en kveld med avslapning og samhold mens vi omfavner temaet «Slipp kjærligheten inn». Vi byr på myk og rolig yoga, guidet meditasjon/Yoga Nidra og vakker fiolinmusikk for å skape en magisk kveld.

Benytt denne muligheten til å slappe av og møte andre fantastiske kvinner. Vi tror på kraften i fellesskapet og er glade for å komme sammen for å hedre de utrolige kvinnene i livene våre og rundt om i verden.

Vi er så heldige og har med oss fiolinistene Lina Årnes og Elisa Fredrikstad.

Lina har studert utøvende fiolin i Oslo og Firenze. Hun underviser på Barratt Due og er frilanser. Spiller ulike sjangre som klassisk, jazz og pop.

Elisa har spilt fiolin siden hun var 4 år og går nå på Barratt Dues musikklinje på Majorstua. Har spilt over 30 forestillinger med Raske Menn på Chat Noir.

Vi serverer hjertevarmende te, frisk frukt og deilige snacks for å gi næring til både kropp og sjel.

Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av!

Klassen passer for alle!

Fredag 8. mars kl. 17:30 – 19:00

Pris kr. 350,-

(Inkludert i AYA Altinkludert medlemskap – prisen settes automatisk til 0,- i handlekurven).

Ja, dette vil jeg være med på!