Kobido - Ansiktsmassasje - AYA Helse
17125
page-template-default,page,page-id-17125,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

KOBIDO

«Ansiktsmassasje med fokus på å forbedre hudens tilstand og fremme avslapning»

Torsdager 16:00 – 21:00
Timebestilling på mail eller 967 02 793

Hva er KOBIDO?

Kobido er en tradisjonell japansk ansiktsmassasje som har eksistert i flere hundre år. Det er også kjent som «Kobido ansiktsløftningsmassasje» eller «Kobido ansiktsakupunktur.» Kobido-terapien er basert på gamle japanske massasjeteknikker og akupressurpunkter. Målet med Kobido er å forbedre hudens tilstand, øke blodsirkulasjonen i ansiktet, lindre spenninger, og gi en avslappende opplevelse.

Massasjen utføres med spesielle teknikker som inkluderer strykninger, trykk, knaing og lett tapping. Den er også kjent for å gi en følelse av fornyet energi og avslappethet etter behandlingen. Kobido blir stadig mer populært som en skjønnhetsbehandling og er ofte brukt som et naturlig alternativ til ansiktsløftning og hudpleie.

Kobido har i den senere tid fått økt popularitet, og effekten blir verdsatt over hele verden!

Priser

 • Kobido Anti-age ansiktsmassasje (75 min) 1200,-
 • Kobido Anti-age ansiktsmassasje med hydrerende alginat ansiktsmaske (90 min) 1450,-

 

Ved kjøp av klippekort på 5 og flere behandlinger tilbys 20% rabatt. Rabatten på 20% forutsetter booking innen 4 uker etter forrige behandling.

 

For å oppnå maksimal effekt og stimulering anbefales det at behandlingene utføres regelmessig, en gang per uke, som en intensiv kur. Dette er et must for deg som ønsker en mer langvarig effekt!

 

Etter endt regelmessig kur anbefaler vi at du utfører en vedlikeholdsbehandling ca. 1 gang i måneden.

 

Vår kobidoterapeut Justina er tilgjengelig hver torsdag 16:00 – 21:00.
Timebestilling på mail eller 967 02 793

De vanligste effektene ved Kobido:

 • Forbedring av hudens tilstand: Kobido-massasjen utføres med spesielle teknikker som bidrar til å øke blodsirkulasjonen i ansiktet, noe som kan forbedre hudens tekstur, tone og glød. Drenasjeteknikker hjelper til med å redusere hevelser, øke lymfesirkulasjonen og eliminere giftstoffer.
 • Reduksjon av muskelspenninger: Massasjebevegelsene i Kobido hjelper til med å løse opp spenninger og stress som kan bygge seg opp i ansiktsmuskulaturen, hode, nakken og kjeven.

 • Avslapning og stressreduksjon: Selv om Kobido-massasjen hovedsakelig er rettet mot ansiktet, har ansiktsmassasje generelt en effekt på hele kroppen. Ansiktet inneholder mange nerveender og akupressurpunkter som er knyttet til forskjellige deler av kroppen. Ved å stimulere disse punktene kan Kobido-massasjen bidra til å lindre spenninger i hele kroppen og forbedre generell avslapning.

 • Stimulering av akupressurpunkter: I tillegg til massasjen, fokuserer Kobido også på å stimulere spesifikke akupressurpunkter i ansiktet, som sies å bidra til balanse i kroppens energiflyt.

 • Naturlig ansiktsløftning: Regelmessig Kobido-behandling kan bidra til å tone og stramme ansiktsmusklene, noe som kan gi en mild forbedring i utseendet.

Gavekort

Gavekort kan enkelt kjøpes online.

Legg inn et beløp som stemmer overens med den eller de behandlingene du ønsker å gi bort.

Vi sender deg gjerne et pent kort elektronisk eller i posten, som du kan gi bort i gave. Ta kontakt på post@ayahelse.no.

KOBIDOTERAPEUTEN

Muskelterapeut

Joseph Halvorsen

Muskelterapeut

Joseph Halvorsen

Joseph er utdannet Massasjeterapeut MNMF og Soneterapeut.

 

Han tilbyr alle typer massasje og fotbehandling. Med mange års erfaring fra en rekke land er du her i trygge hender. Ved siden av massasje og soneterapi tilbyr han også dry needling, øre-akupunktur, coaching, personlig trening og rehabilitering. Jossi brenner for å tilby treningsveiledning i forbindelse med massasjebehandling.

 

Utdannelse:

 • Muskelterapeut, IFH Oslo
 • Soneterapi og øreakupunktur, IFH Oslo
 • Kosthold og ernæring, IFH Oslo
 • Personlig trener / Coaching, Akademi for Personlig trening (AFPT)

 

Kurs:

 • Idrettsmassasje, Istanbul
 • Aromamassasje, Georgia
 • Dry-needling, Oslo

 

Arbeidserfaring:

 • The Well
 • Colosseum Spa/Eger Clinic Majorstuen
 • Massasjeterapi og idrettsbehandling i Tyrkia, Georgia, Russland og flere land i Midt Østen.

Mail:jossi@ayahelse.no

Telefon:21 65 04 65

Mobil:486 77 955

Adresse:AYA Helse, Lilleakerveien 14, 0283 Oslo

:Medlem av Norges Massasjeforbund (NMF)

Timebestilling på 967 02 793 eller mail