Masterclass - ayayoga.no
17245
page-template-default,page,page-id-17245,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Masterclass

Søndag 12. mars

Kl. 12:00 – 14:00

Dette er 120-minutters klasser med fokus på tekniske stillingsgrupper i yoga.

Målet er at vi skal fordype oss i ett tema, feks bakoverbøy, og jobbe strukturelt med dette, slik at det blir lettere for deg å legge inn mer kompliserte bakoverbøy-stillinger som feks fullt hjul når du er på med på vanlige klasser. Andre eksempler på temaer for en Masterclass er håndstående, hodestående og armbalanser.

Dette er klasser for deg som har praktisert en del yoga og ikke er nybegynner.

Masterclass er inkludert i AYA medlemskap.

Masterclass: Avanserte stillinger

Ønsker du å ta yogapraksisen din til nye høyder? Det finnes mange varianter av de grunnleggende yogastillingene, og i vinyasaklassene våre får du ofte mulighet til å bygge dem ut til mer avanserte variasjoner. For eksempel kan man gå fra Parsvakonasana til bundet, og deretter videre til den kompliserte balansestillingen Bird of Paradise. Eller du kan gå fra vridd Utkatasana til armbalansen Sidekråke. Det finnes mange andre eksempler også!

Bak alle disse avanserte variasjonene ligger det mye teknikk, og mange av dem er derfor enklere å få til enn de ser ut som. I denne masterclassen skal vi gå igjennom hemmelighetene bak noen av stillingene. Så nå har du mulighet til å lære dem ordentlig fra skratsj, slik at du kan gjøre de mer kompliserte variasjonene neste gang du er på time!

Søndag 12. mars

Kl. 12:00 – 14:00

Kr 350,- (Inkludert i AYA medlemskap)

Masterclass: Håndstående

Håndstående er en populær stilling å øve på, og ikke bare i yoga. Håndstående er en såkalt inversjon, opp-ned stilling. Den kan gjøres midt i en flyt-sekvens eller som et eget element i en yogaklasse.

Vi skal brekke ned stillingen og bygge opp de kroppsdelene som trengs for å bære seg selv opp/ned. Vi bruker både vegg og andre hjelpemidler for å komme oss dit.

Det krever styrke, fleksibilitet, kroppsvissthet og balanse å bære vekten på hendene, samt en god slump tålmodighet og selvaksept. Klassen passer for alle, også deg som ikke har prøvd deg på håndstående før.

Søndag 16. oktober kl 10:00-12:00

Kr 350,- (Gratis for medlemmer)

Masterclass: Hodestående

Hodestående kalles gjerne «kongen» blant yogastillingene og regnes for å ha en rekke terapeutiske effekter, den er bra for lunger og fordøyelse, og bidrar til å regulere hormonbalansen. Fysisk styrker hodestående kjerne, armer, bein og rygg. En majestetisk øvelse altså, og desto viktigere å utføre riktig.

Vi skal innom modifiserte varianter av hodestående, som klovnen, egget, prinsippene bak tripod-hodestående og den originale hodestående. Vi bruker vegg der det trengs, og evt annet utstyr vi har i studio.

Søndag 18. september kl 10:00-12:00

Kr 350,- (Gratis for medlemmer)