Online timer med Maria

Yoga Maria

Max. 30 minutter

20 min. Vinyasa med Maria – Lunch Break

20 minutter Vinyasa med Maria: Lunch Break. En mild og deilig flyt med fokus på skulder- og front, men også hofter og korsrygg, slik at du blir klar for å sitte litt mer og jobbe igjen etterpå.

 

 

15 min. Vinyasa med Maria – Quick Lunch Break

15 minutter Vinyasa med Maria: Quick Lunch Break. En kort og effektiv klasse som vekker energi og gir deg pågangsmot til å fortsette arbeidsdagen etterpå. Fokus er skulderåpning og vridninger.

Vinyasa med Maria – After Ski Yoga

30 min After Ski Yoga med Maria. En spesiallaget klasse for deg som har vært på ski, spesielt langrenn. Vi tøyer armer, skuldre, lår, hofter og korsrygg – og balanserer ut kroppen etter turen.

Min lille lykkepille

En halvtimes morgenrutine som tar deg gjennom hele kroppen og etterlater deg våken og opplagt til å ta fatt på dagen. Hentet fra boka hennes.

45 minutter

Tre kvarter til Fullt Hjul (Urdhva Dhanurasana)

Espresso-shot for systemet! En energigivende klasse der vi bygger opp til en av de dypeste bakoverbøyenei yoga.

45 minutter til Kråka

I denne kortere trekvarters-klassen er fokus Bakasana. Vi bygger systematisk opp kroppen til å mestre denne grunnleggende armbalansen.

45 minutter vinyasa – Lunch break

Vinyasa: Lunch Break. En heldekkende 45-minutters klasse som gir ny energi og overskudd til å fortsette dagens planer. Passer perfekt midt på dagen for deg som har hjemmekontor eller er i karantene!

60 minutter, eller mer

Hands on!

I denne klassen bygger vi opp kroppen til å mestre håndstående mot vegg, både L-form og vanlig. Fokus på core, hamstrings, skulderåpnere, balanse og styrke.

Vinyasa med Maria – Strong Flow

60 minutter Vinyasa med Maria: Strong Flow. Dette er en utfordrende flytklasse med fokus på kjerne, armer og utholdenhet. Her får du testet kreftene dine, og øvd på å stå sterk og stødig i livet.

 
Upside down, round and round!

I denne klassen åpner vi opp skuldre og hamstrings, samt bygger core for å kunne øve på hodestående, gjerne mot vegg.

Kjerne

En klasse med fokus på kjerne, som styrker deg til å stå jordet og balansert i utfordringer både på og utenfor yogamatten.

Full Cover Flow

En dynamisk klasse med mest mulig flyt gjennom forskjellige typer stillinger: Bakoverbøy, foroverbøyd, vridninger, armbalanser og opp/ned hvis du vil. 

Energiboost!

I denne 60-minuttersklassen jobber vi med å åpne opp front, hjerte og skuldre. Fokus på bakoverbøy. Avanserte alternativer for de som vil, samt plogen og skulderstående.

Rensende Vinyasa

Vri ut stress og bekymringer i denne 60 minuttersklassen. Vi er innom masse rotasjoner og du kan legge inn armbalanser hvis du ønsker.

Hofteflow

En litt roligere klasse der vi jobber oss dypt inn i hoftene med mål om å gi slipp på stress og spenninger. Duen, Lisard Pose og masse deilige foroverbøyer.

Engeriboost

Dynamisk flow med fokus på kjerne, hofter og bakeroverbøy. Frivillige armbalamser som Flyvende Due og fullt Hjul til slutt.

Pop Yoga

Dynamisk flow med fokus på kjerne, hofter og bakeroverbøy. Frivillige armbalamser som Flyvende Due og fullt Hjul til slutt.

Vinyasa med vridninger

En litt roligere klasse med fokus på vridninger, ta hensyn til dagsformen og være mild mot deg selv. Målet er at du skal føle deg opplagt, renset og ny etter praksis.