Workshop: Broga - yoga for stive og skeptiske menn - ayayoga.no
16221
page-template-default,page,page-id-16221,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16917

Workshop: Broga – yoga for stive og skeptiske menn

Kjenner du en mann som har alt, inkludert stive hamstrings og en inngrodd motforestilling til yogaens fortreffeligheter? Da er workshopen «Yoga for stive og skeptiske menn» noe for ham!

I denne workshopen tilrettelegges undervisningen til menn som er skeptiske til yoga og tror de er for stive til å begynne med aktiviteten uansett. Målet er at disse gutta skal få kjenne på hvor mye styrketrening det faktisk er i yoga, og hvor lite mystisk som egentlig foregår i yogasalen.

I løpet av det 3 timer lange kurset, gis det en grundig innføring i fundamentale anatomiske prinsipper, samt de mest vanlige stillingene i flytbasert yoga, inkludert Solhilsen A + B og dens «Vinyasa». Til slutt settes stillingene sammen til en sekvens.

Yogalærer Maria Fürst underviser på en lettfattelig og jordnær måte. Hun har en anatomisk innfallsvinkel til faget og gir gjennomgående verbal instruksjon slik at ingen trenger å lure på hva de skal gjøre. Hun garanterer at deltakerne på workshopen kommer til å gå ut av lørdagen med et nytt og mer realistisk syn på hva moderne yoga egentlig er.

Lørdag 12. mars kl. 12:00-15:00. Kr 700.

Ja, jeg vil delta på Broga!